No Image Available

Serie Q8 – Slachtoffer 2117

- Serie Q deel 8
€5.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Serie Q  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,99  Releasedatum: 18 oktober 2019  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Serie Q8: Slachtoffer 2117 is het achtste deel in de thriller serie Q van Jussi Adler-Olsen. Deze thrillerreeks behoort tot de beste Scandinavische thriller series aller tijden.

Al meer dan 10 jaar is Assad een mysterieuze, drijvende kracht binnen afdeling Q, maar een kettingreactie aan heftige gebeurtenissen brengt hem op de rand van de totale ineenstorting. Alleen Rose kan hem helpen bij de ontcijfering van de duistere demonen die door de berichtgeving van de Spaanse journalist Joan Aiguader over de tragische dood van een vluchteling tot leven worden gewekt.

Met Assad in het centrum begint een zenuwslopend aftellen naar de ultieme catastrofe in het hart van Europa, meedogenloos gedirigeerd door de Iraakse beul Ghaalib. Tegelijkertijd schudt afdeling Q op zijn grondvesten door de dood van een centrale collega en door een wanhopige poging om een compromisloze, moordzuchtige handeling van een in zichzelf gekeerde, gestoorde jongen te verijdelen.

In de strijd om mensenlevens te redden en een einde te maken aan Assads traumatische dilemma’s worden Carl Mørck en de rest van afdeling Q het oog van de orkaan in geslingerd, waar niemand wordt ontzien om drastische beslissingen te nemen en met alle ter beschikking staande middelen in actie te komen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Serie Q8 – Slachtoffer 2117?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het Marco-effect een score van 3,99 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan 11.000 lezers beoordeeld. Hiermee behoort dit boek tot de beste Deense boeken en Scandinavische thrillers.

Ook de pers was enthousiast bij het verschijnen van het boek:

“De beste afdeling Q thriller tot dit moment.”
– Berlingske

“De Deense misdaadauteur Jussi Adler-Olsen draait er zijn hand niet voor om. Als hij je de stuipen op het lijf wil jagen, weet hij precies hoe hij dat moet doen.”
– The New York Times

“Zoals gewend van Jussi Adler-Olsen verwerkt hij hedendaagse thema’s en maatschappelijke problemen in zijn boeken. Dit maakt ze geloofwaardig en laat je nadenken.”
– Chicklit

“Jussi Adler-Olsen is een geweldige schrijver die kan vertellen over menselijke relaties en tegelijkertijd een plot opbouwt dat ervoor zorgt dat de pagina’s steeds sneller omslaan. ‘Slachtoffer 2117’ is een spannend boek.”
– Ölandsbladet

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Serie Q8 ook los lezen?

Dit boek is het achtste deel in de serie Q van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft de eerdere boeken dus niet te lezen om dit boek te begrijpen. Het lezen van eerdere delen geeft je wel wat meer achtergrondinformatie over de karakters.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

slachtoffer 2117 jussi adler olsen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug