No Image Available

Het Washingtondecreet

€7.90
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,49  Releasedatum: 1 januari 2006  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Het Washingtondecreet is een spannende thriller van de Deens successchrijver Jussi Adler-Olsen. Hem ken je onder andere van de wereldwijde bestseller Afdeling Q serie.

Vlak voor zijn internationale doorbraak met de Serie Q, de succesvolste misdaadserie van de laatste jaren, publiceerde Jussi Adler-Olsen Het Washingtondecreet, een thriller die zich afspeelt rond de Amerikaanse verkiezingen.

Bij een brute moordaanslag op de avond van de presidentsverkiezingen komt de vrouw van de democratische kandidaat en uiteindelijke winnaar Bruce Jansen om het leven. De verbitterde nieuwe president vaardigt kort na zijn aantreden een decreet uit om rust en orde in de Verenigde Staten te herstellen.

Doggie Rogers, medewerkster van Jansen, is getuige van de maatschappelijke woede die ontstaat als de Amerikanen beseffen wat er aan de hand is: de grenzen worden gesloten, de avondklok wordt ingevoerd en het land staat binnen de kortste keren op de rand van een burgeroorlog. Bovendien wordt Doggies vader ter dood veroordeeld omdat iedereen hem ziet als de man achter de moordaanslag.

Doggie voelt zich machteloos. Zij heeft redenen om aan te nemen dat haar vader onschuldig is en is vastberaden op zoek te gaan naar de waarheid. Met een groep geestverwanten besluit ze een poging te doen het complot te ontrafelen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Het Washingtondecreet?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het Washngtondecreet een score van 3,49 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan 3.000 lezers beoordeeld.

De boeken van Jussi Adler-Olsen zijn wereldwijde bestsellers en meerdere van zijn boeken zijn verfilmd tot gewaardeerde filmproducties. De Deense thriller auteur won gedurende zijn schrijverscarriere diverse belangrijke literaire prijzen met zijn spannende verhalen.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

het washingtondecreet jussi adler olsen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug