No Image Available

Serie Q7 – Selfies

- Serie Q deel 7
€5.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Serie Q  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,92  Releasedatum: 24 maart 2017  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Serie Q7: Selfies is het zevende deel in de thriller serie Q van Jussi Adler-Olsen. Deze thrillerreeks behoort tot de beste Scandinavische thriller series aller tijden.

Ze zijn jong, knap, lopen in merkkleding en besteden dagelijks uren aan hun haar – en daarbij leven ze van een uitkering.

Deze jonge vrouwen denken alleen aan zichzelf, maar leiden een levensgevaarlijk bestaan, want langzaam maar zeker zijn ze een doorn in het oog geworden van een volstrekt labiele persoon die besluit om één voor één met al deze klaplopers af te rekenen.

In eerste instantie is het niet een zaak waar brigadier Carl Mørck veel aandacht aan besteedt. Hij is erachter gekomen dat hij onvrijwillig een pion is geworden in de interne machtsstrijd binnen de politieleiding en hij moet snel handelen om het bestaan van afdeling Q veilig te stellen.

Als hij tegelijkertijd een tip krijgt dat een splinternieuwe moordzaak in veel opzichten aan een onopgehelderde moord van lang geleden doet denken, heeft hij meer dan ooit behoefte aan het vlijmscherpe overzicht van zijn collega Rose. Maar Rose is met ziekteverlof, omdat afschuwelijke gebeurtenissen uit het verleden haar achtervolgen.

Carl, Assad en Gordon werken dag en nacht om het wijdvertakte mysterie rond de twee moorden op te lossen, maar steken de meeste energie in het helpen van Rose. Naarmate ze steeds dieper in haar verhaal graven, begrijpen ze dat zich een misdrijf heeft afgespeeld. Dan lijkt Rose plotsklaps ook nog eens van de aardbodem verdwenen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Serie Q7 – Selfies?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Selfies een score van 3,92 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna 15.000 lezers beoordeeld. Hiermee behoort dit boek tot de beste Deense boeken en Scandinavische thrillers.

Ook de pers was enthousiast bij het verschijnen van het boek:

“Een must voor fans van Scandi-thrillers.”
– Algemeen Dagblad

“De humor blijft onverminderd sterk.” 
– Trouw

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Serie Q deel 7 ook los lezen?

Dit boek is het zevende deel in de serie Q van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft de eerdere boeken dus niet te lezen om dit boek te begrijpen. Het lezen van eerdere delen geeft je wel wat meer achtergrondinformatie over de karakters.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

serie q7 selfies jussi adler olsen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug