No Image Available

Serie Q1 – De vrouw in de kooi

- Serie Q deel 1
 1
€5.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Serie Q  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 4,00  Releasedatum: 6 januari 2007  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– Serie Q1, De vrouw in de kooi is het eerste deel in de wereldwijd geprezen boekenserie Q van Jussi Adler-Olsen. Deze thrillerreeks behoort tot de beste Scandinavische thriller series aller tijden.

De vrouw in de kooi is een razendspannende thriller die op een prachtige winterdag begint met de verdwijning van de jonge linkse politica Merete Lynggaard.

De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie start een grootscheeps onderzoek, maar Merete is van de aardbodem verdwenen.

Brigadier Carl Mørck, hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek.

Samen met zijn assistent Assad is hij een roekeloze crimineel op het spoor die wordt gedreven door haat. Wraak blijkt een cruciale factor in de krankzinnige plot.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Serie Q1 – De vrouw in de kooi?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt De vrouw in de kooi een score van 4 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna 80.000 gebruikers beoordeeld.

Ook de kranten waren bij het verschijnen van dit boek zeer enthousiast. Zo noemde Het Parool dit boek een ‘zeer spannende en goed geschreven Deense thriller’.

Collega’s van de Deense krant Jyllands-Posten benoemde de hele Serie Q serie tot ‘het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers te bieden hebben’.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Serie Q1 ook los lezen?

Dit boek is het eerste deel in de serie Q van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft dus niet met dit deel te starten, maar het geeft je wel meer achtergrondinformatie voor de komende delen.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Verfilming

Er is ook een verfilming van De vrouw in de kooi. Deze film kwam in 2013 uit onder dezelfde naam.

Via deze link kan je op Bol.com de film kopen:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De vrouw in de kooi
Average rating:  
 1 reviews
 by Goodreads gebruikers
Goodreads score

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug