No Image Available

Serie Q4 – Dossier 64

- Serie Q deel 4
 1
€5.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Serie Q  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Goodreads: 4,06  Releasedatum: 1 oktober 2012  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Serie Q4, Dossier 64 is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Het boek is het vierde deel in de serie Q van Jussi Adler Olsen en kan ook los gelezen worden.

Naar aanleiding van een gewelddadige overval op een bordeelhoudster in Kopenhagen duikt Rose, de eigenzinnige assistente van brigadier Carl Mørck, op een kwestie van een aantal jaar geleden. Deze kwestie draait om een verdwenen prostituee en is een van de vele onopgehelderde zaken die de afdeling Q moet oplossen.

Wanneer Mørck en zijn collega Assad worden gedwongen de zaak te onderzoeken, komen er verdachte aanwijzingen boven water. De Deense overheid stuurde vroeger lichtzinnige vrouwen naar een eiland waar ze werden overgeleverd aan de grillen van het bewakend personeel.

Mørck en Assad ontdekken algauw dat dit slechts het topje van de ijsberg is van een ongehoorde vorm van mensenrechtenschending, die meer dan een halve eeuw geleden is begonnen en blijkbaar nog steeds gaande is.

Je bestelt het boek eenvoudig bij Bol.com via bovenstaande groene knop.

Wat zijn de recensies voor Serie Q4 – Dossier 64?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Dossier 64 een score van 4,06 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna 25.000 gebruikers beoordeeld. Met deze score is dit boek een van de beste Scandinavische thrillers ooit geschreven. Het boek eindigt ook hoog in de lijst van beste Deense thrillers.

Dit boek is in 2018 ook verfilmd onder de titel Journal 64. Deze Deens film krijgt op filmrecensie site IMDB een score van 7,4.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Serie Q4 ook los lezen?

Dit boek is het vierde deel in de serie Q van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft dus niet eerst de eerste drie delen gelezen te hebben. Dit geeft je wel wat meer achtergrondinformatie over de karakters en kan het lezen van het boek nog leuker maken.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Verfilming

Er is ook een verfilming van Dossier 64. Deze film kwam in 2018 uit onder dezelfde naam.

Deze film krijgt op IMDB een score van 7.4.

Via deze link kan je op Bol.com de film kopen:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dossier 64
Average rating:  
 1 reviews
 by Goodreads gebruikers
Goodreads score

Gebruikers van lezers recensie platform Goodreads geven Dossier 64 een gemiddelde beoordeling van 4.06 sterren.

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug