No Image Available

Serie Q6 – De grenzeloze

- Serie Q deel 6
€6.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Goodreads: 3,89  Releasedatum: 16 april 2015  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Serie Q6, De grenzeloze is het zesde deel in de thriller serie Q van Jussi Adler-Olsen. Deze thrillerreeks behoort tot de beste Scandinavische thriller series aller tijden.

Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De consequenties daarvan zijn niet te overzien. Onder druk van zijn assistente Rose begint hij, als hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q, toch aan het onderzoek.

Zeventien jaar eerder verdween een jonge vrouw van haar school en werd dood teruggevonden, boven in een boom hangend. Mørck, nuchter als hij is, moet alles op alles zetten om deze raadselachtige zaak op te lossen.

Terwijl oude kwesties en geheimen Carl, zijn collega’s Rose en Assad en de nieuwkomer Gordon onderuit dreigen te halen, worden zij op alle mogelijke manieren op de proef gesteld.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Serie Q6 – De grenzeloze?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt De grenzeloze een score van 3,89 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan 15.000 gebruikers beoordeeld.

De Nederlandse krant het NRC noemt het boek ‘de beste in zijn genre’ en ‘uitermate spannend’.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Serie Q 6 ook los lezen?

Dit boek is het zesde deel in de Serie Q reeks van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft de eerdere delen dus niet te lezen, maar het geeft je wel wat meer achtergrondinformatie over de karakters.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Verfilming

In 2024 wordt de verfilming van dit boek verwacht in de Deense bioscopen onder de naam ‘Den Grenseløse’. Het is nog niet bekend wanneer we in Nederland de film kunnen zien. 

De grenzeloze
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug