No Image Available

Moord terwijl u wacht

€3.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Releasedatum: 19 februari 2019  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Moord terwijl u wacht is een thriller van de Deens successchrijver Jussi Adler-Olsen. Hem ken je onder andere van de wereldwijde bestseller Afdeling Q serie.

In Moord terwijl uw wacht maken we kennis met een heel andere kant van het grote talent van Jussi Adler-Olsen: een korte novelle, maar beslist niet minder spannend.

Wanneer de vrouw van Lars Hvilling hem plotseling verlaat, wordt zijn doodnormale leven flink verstoord. ‘Saai’ noemt ze hem als ze bij hem weggaat. Bij de kapper komt Lars in contact met een vrouw die dat saaie leven radicaal zal veranderen. Hij belooft de vrouw te helpen om van haar echtgenoot af te komen.

Gedreven door financiële noodzaak ontpopt hij zich tot een ware huurmoordenaar. De vraag naar zijn diensten blijkt groot en zijn methode onaantastbaar – totdat er iets gebeurt wat zijn dubbelleven in gevaar brengt.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Moord terwijl u wacht?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Moord terwijl u wacht een score van 3,34 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna duizend lezers beoordeeld.

De boeken van Jussi Adler-Olsen zijn wereldwijde bestsellers en meerdere van zijn boeken zijn verfilmd tot gewaardeerde filmproducties. De Deense thriller auteur won gedurende zijn schrijverscarriere diverse belangrijke literaire prijzen met zijn spannende verhalen.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

moord terwijl u wacht jussi adler olsen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug