No Image Available

Het alfabethuis

€15.00
 Bindwijze: Paperback  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,66  Releasedatum: 1 januari 1997  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Erica Weeda  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Het alfabethuis is een spannende thriller van de Deens successchrijver Jussi Adler-Olsen. Hem ken je onder andere van de wereldwijde bestseller Afdeling Q serie.

Het alfabethuis is een thriller over twee Engelse piloten in de Tweede Wereldoorlog die tijdens een verkenningsvlucht boven Duitsland worden neergeschoten. Om niet in handen van de vijand te vallen nemen zij de plaats in van twee patiënten die per trein op weg zijn naar een psychiatrisch ziekenhuis. Dan blijkt dat ze door hun actie de identiteit hebben aangenomen van twee hooggeplaatste ss-officieren.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Het alfabethuis?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het alfabethuis een score van 3,66 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna 9.000 lezers beoordeeld.

“Jussi Adler-Olsen beschrijft kundig en met spanning _ hoe handelt een mens als hij onderdrukt wordt _ het verblijf en de strijd om de werkelijke identiteit verborgen te houden.”
– BN de Stem

“De kracht van Adler-Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de pagina’s.”
– Het Parool

De boeken van Jussi Adler-Olsen zijn wereldwijde bestsellers en meerdere van zijn boeken zijn verfilmd tot gewaardeerde filmproducties. De Deense thriller auteur won gedurende zijn schrijverscarriere diverse belangrijke literaire prijzen met zijn spannende verhalen.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

het alfabethuis jussi adler olsen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug