No Image Available

Serie Q3 – De noodkreet in de fles

- Serie Q deel 3
€5.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Serie Q  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 4,04  Releasedatum: 1 januari 2009  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Serie Q3, De noodkreet in de fles is het derde deel in de thriller serie Q van Jussi Adler-Olsen. Dit boek is met een Goodreads score van 4,04 een van de beste Deense thrillers aller tijden.

Afdeling Q werkt aan de oplossing van een reeks mysterieuze branden, maar krijgt dan de melding van Schotse collega’s dat ze een flesje hebben gevonden. Dit bevat een stukje papier dat met bloed is beschreven en slechts gedeeltelijk te lezen is.

Langzaam maar zeker weten brigadier Mørck en zijn assistent Assad het bericht te duiden: het is een in 1996 geschreven schreeuw om hulp in verband met de ontvoering en verdwijning van twee jongens.

Mørck en Assad raken op deze manier betrokken bij een gruwelijke zaak van verdwenen kinderen die door hun ouders nooit als vermist zijn opgegeven.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Serie Q3 – De noodkreet in de fles?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt De noodkreet in de fles een score van 4,04 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door ruim 35.000 gebruikers beoordeeld.

Ook in de Nederlandse pers kan De Noodkreet in de fles rekenen op lovende recensies.

Zo roemde Vrij Nederland dit boek ‘doordacht, invoelbaar en spannend’.

Het Parool merkte op dat Adler-Olsen de lezer opnieuw in een ijzeren greep houdt.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Serie Q3 ook los lezen?

Dit boek is het derde deel in de serie Q van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft de eerste twee delen dus niet te lezen, maar het geeft je wel wat meer achtergrondinformatie voor dit tweede deel.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Verfilming

Er is ook een verfilming van Noodkreet in de fles. Deze film kwam in 2016 uit onder dezelfde naam. In het Deens heet deze film Flaskepost fra P.

Deze film krijgt op IMDB een score van 7.0.

Via deze link kan je op Bol.com de film kopen:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De noodkreet in de fles
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug