No Image Available

Serie Q9 – Natriumchloride

- Serie Q deel 9
 1
€5.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Serie Q  Schrijver: Jussi Adler-Olsen  Goodreads: 4,05  Releasedatum: 28 februari 2022  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Kor de Vries  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Serie Q9 Natriumchloride is het op één-na-laatste deel in de succesvolle Afdeling Q reeks van de Jussi Adler-Olsen. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1,3 miljoen exemplaren verkocht.

Op haar zestigste verjaardag pleegt een vrouw zelfmoord. Haar dood leidt tot de heropening van een onopgeloste zaak uit 1988. In eerste instantie lijkt dit niet iets voor afdeling Q, maar Carl Mørcks superieur ziet dat anders en laat hem de kwestie opnieuw onderzoeken. Vervolgens blijkt dit de omvangrijkste en ingewikkeldste zaak te worden waarbij Rose, Assad, Gordon en Carl ooit betrokken zijn.

Al drie decennia lang worden mensen het slachtoffer van een sluwe moordenaar die doodt zonder dat iets naar hem verwijst. Hij kiest zijn slachtoffers en het tijdstip van de daad met uiterste zorg en precisie. Dertig jaar lang is niemand in staat geweest hem te stoppen. Terwijl de coronamaatregelen het onderzoek verder compliceren, beweegt een andere oude zaak zich naar Carl toe als een giftige slang die zijn prooi heeft gespot.

Het is drukker dan ooit op afdeling Q en de tijd dringt, want de moordenaar is nog lang niet klaar.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Serie Q9, Natriumchloride?

Op lezers recensie platform Goodreads krijgt Natriumchloride een score van 4,05. Het boek is daar door meer dan achtduizend mensen beoordeeld.

Ook in de pers kon het negende boek in de Serie Q reeks op goede recensies rekenen:

‘Jussi Adler-Olsen is niet de eerste Deense auteur die zijn maatschappijkritiek en ongenoegen over de gang van zaken op het nationale en internationale politieke toneel in een thriller stopt, maar hij is wel een van de weinigen die dat met een flinke dosis humor doet.’
– Knack

‘De spanning neemt bladzijde na bladzijde toe.’
– NRC

Onderstaand kan je je eigen score geven voor dit boek.

Kan je Serie Q deel 9 ook los lezen?

Dit boek is het negende deel in de serie Q van Jussi Adler-Olsen. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft de eerdere boeken dus niet te lezen om dit boek te begrijpen. Het lezen van eerdere delen geeft je wel wat meer achtergrondinformatie over de karakters.

Dit zijn de andere boeken in de reeks:

Op zoek naar meer boeken van Jussi Adler-Olsen? Hier vind je alle Jussi Adler-Olsen boeken.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Natriumchloride
Average rating:  
 1 reviews
 by Goodreads
Goodreads score

Gebruikers van lezers recensie platform Goodreads geven natriumchloride een beoordeling van 4.05 sterren. Ruim achtduizend mensen gaven op die website hun oordeel over het boek van Jussi Adler-Olsen.

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (1950) is een van de bekendste Scandinavische thriller schrijvers aller tijden. De in Denemarken geboren auteur is vooral bekend door zijn boeken in de Serie Q. In deze beroemde thriller serie zijn inmiddels al negen delen verschenen. De...

Read More

Other Books By - Jussi Adler-Olsen


 Terug