No Image Available

Het stille graf

€12.99
 Bindwijze: Paperback  Schrijver: Tove Alsterdal  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,37  Releasedatum: 30 juni 2016  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Bart Kramer  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Het stille graf’ is een  thriller van de Zweedse schrijfster Tove Alsterdal.

Noordelijk Zweden, dicht bij de Finse grens. Het is winter en ijskoud als de eenzame Lars-Erik in een afgelegen, oude boerderij wordt doodgeslagen.

Rond dezelfde tijd keert Katrine terug uit Londen, waar ze ontslagen is als correspondent voor de Zweedse radio. Thuisgekomen ontdekt ze dat haar moeder dement is geworden.

Wanneer Katrine de spullen uit haar ouderlijk huis inventariseert, stuit ze op geheimen die al decennialang zijn verzwegen. Alles wijst erop dat de antwoorden te vinden zijn in het noordelijke stadje Kivikangas en meer naar het oosten, in de gevallen Sovjet-Unie. Katrine ontrafelt gaandeweg de geschiedenis van haar familie en wat het verband is met de moord op Lars-Erik.

Het stille graf is een ingenieus geconstrueerde pageturner over het menselijk verlangen naar een leven dat de moeite waard is. Alsterdal legt een beklemmende familiegeschiedenis bloot die teruggrijpt naar verschillende periodes in de twintigste eeuw.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor Het stille graf van Tove Alsterdal

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze Scandinavische thriller van Tove Alsterdal een score van 3,37 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd daar door meer dan zeshonderd lezers beoordeeld.

Ook de pers was bij het verschijnen enthousiast:

“Een thriller die je van de eerste tot de laatste bladzijde in de ban houdt, met een plot zo gelaagd en complex dat deze zich niet in een paar woorden laat samenvatten.”
– VN Thrillergids

Heb jij ‘Het stille graf’ al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Dit zijn alle boeken die Tove Alsterdal tot nu toe  in Nederland uitbracht:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

het stille graf tove alsterdal
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Tove Alsterdal


 Terug