No Image Available

Vanessa Frank 5 – X

- Het vijfde deel in de Vanessa Frank reeks
€9.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Vanessa Frank  Schrijver: Pascal Engman  Uitgever: Volt  Goodreads: 4,09  Releasedatum: 11 juni 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Nannie de Graaff  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Vanessa Frank 5 – X’ is een Scandinavische thriller van de hit-schrijver Pascal Engman en kan rekende op lovende recensies.

In een buitenwijk van Stockholm wordt midden op straat iemand doodgeschoten. Het blijkt de zoveelste escalatie in een verhitte oorlog tussen twee rivaliserende bendes. De inwoners van de wijk zijn uit angst voor hun leven keer op keer genoodzaakt om een oogje dicht te knijpen voor de gruweldaden en niets tegen de politie te zeggen, maar er is een grens aan hoeveel een persoon kan verdragen.

Rechercheur Vanessa Frank wordt op het moordonderzoek gezet en komt zo in de gewelddadige wereld van bendes en cocaïnehandel terecht. Tegelijkertijd probeert ze te wennen aan haar rol als pleegmoeder van Celine, maar die nieuwe situatie zal uiteindelijk de grootste uitdaging voor haar onderzoek blijken.

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Vanessa Frank 5 – X

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,09 sterren op een vijfsterrenschaal. Daarmee is ‘X’ een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Het boek werd door ruim duizend lezers beoordeeld.

Ook in de Scandinavische pers kon deze thriller rekenen op positieve recensies:

‘Pascal Engman heeft, zoals gewoonlijk, met X weer een geweldige pageturner geschreven!’
– Aftonbladet

‘Engman verweeft realisme en fictie in een zeer goed verhaal met een briljante plot over mensen die meedogenloos zijn in hun verlangen naar geld en macht.’
– BTJ

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Vanessa Frank 5 – X ook los lezen?

Alle delen in de Vanessa Frank reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Vanessa Frank reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Vanessa Frank 1 – Vuurland
  2. Vanessa Frank 2 – Femicide
  3. Vanessa Frank 3 – De weduwen
  4. Vanessa Frank 4 – Cocaïne
  5. Vanessa Frank 5 – X
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vanessa Frank 5 - X van Pascal Engman
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Pascal Engman


 Terug