No Image Available

Vanessa Frank 4 – Cocaïne

- Het vierde deel in de Vanessa Frank reeks
€11.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Vanessa Frank  Schrijver: Pascal Engman  Uitgever: Volt  Goodreads: 4,11  Releasedatum: 25 april 2023  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Nannie de Graaff  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Vanessa Frank 4 – Cocaïne’ van Pascal Engman, is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische thriller boeken ooit.

In een buitenwijk van Stockholm wordt midden op straat iemand doodgeschoten. Het blijkt de zoveelste escalatie in een verhitte oorlog tussen twee rivaliserende bendes. De inwoners van de wijk zijn uit angst voor hun leven keer op keer genoodzaakt om een oogje dicht te knijpen voor de gruweldaden en niets tegen de politie te zeggen, maar er is een grens aan hoeveel een persoon kan verdragen.

Rechercheur Vanessa Frank wordt op het moordonderzoek gezet en komt zo in de gewelddadige wereld van bendes en cocaïnehandel terecht. Tegelijkertijd probeert ze te wennen aan haar rol als pleegmoeder van Celine, maar die nieuwe situatie zal uiteindelijk de grootste uitdaging voor haar onderzoek blijken.

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Vanessa Frank 4 – Cocaïne

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,11 sterren op een vijfsterrenschaal. Daarmee is ‘Cocaïne’ een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Het boek werd door ruim duizend lezers beoordeeld.

Ook in de pers kon deze thriller rekenen op positieve recensies:

“De mix tussen fictie en realisme is onverslaanbaar.”
Camilla Läckberg

“Cocaïne is een hard boek maar het leest als een trein: goed geschreven, geloofwaardig plot met een overdonderende finale.”
– Thrillerweb

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Vanessa Frank 4 ook los lezen?

Alle delen in de Vanessa Frank reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Vanessa Frank reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Vanessa Frank 1 – Vuurland
  2. Vanessa Frank 2 – Femicide
  3. Vanessa Frank 3 – De weduwen
  4. Vanessa Frank 4 – Cocaïne
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

vanessa frank 4 cocaine pascal engman
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug