No Image Available

Vrouwen op het strand

€14.65
 Bindwijze: Paperback  Schrijver: Tove Alsterdal  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,38  Releasedatum: 28 februari 2012  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Bart Kraamer  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Vrouwen op het strand’ is een  thriller van de Zweedse schrijfster Tove Alsterdal.

Op een ochtend ontwaakt Terese, een jonge Zweedse vrouw, op een strand in Zuid-Spanje. Ze wankelt naar de zee en stuit op een lichaam.

In een haven niet ver daarvandaan glipt een vrouw aan land. Ze is over zee gesmokkeld en uit de golven gered. Haar naam is Mary, maar dat zal snel veranderen.

Ally, een jonge succesvolle journaliste uit New York, probeert haar man Patrick te vinden. Hij is naar Parijs gereisd om over mensenhandel en moderne slavernij te schrijven en sindsdien is er niets meer van hem vernomen. De moedige en doortastende Ally vliegt de Atlantische Oceaan over om uit te zoeken wat er met hem gebeurd is.Het wordt een reis naar de donkerste kanten van Europa – en diep haar eigen verleden in.

Vrouwen op het strand is een groots opgezette en zinderende thriller over drie vrouwen – drie levens die op brute wijze op hun kop worden gezet. Hun wegen kruisen elkaar en leiden naar een gebied waar geen wetten bestaan, waar het kwaad heerst achter mooie façades en mensen gekocht en verkocht kunnen worden, van gedaante kunnen veranderen of kunnen sterven.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor Vrouwen op het strand van Tove Alsterdal

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze Scandinavische thriller van Tove Alsterdal een score van 3,38 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd daar door meer dan achthonderd lezers beoordeeld.

Collega schrijfster Liza Marklund was erg enthousiast over dit boek bij het verschijnen ervan:

“Vrouwen op het strand bevat alle aspecten van een Scandinavische kwaliteitsthriller – spanning, literaire kwaliteit, een kritische kijk op de maatschappij – maar met een mondiaal perspectief. Zweedse critici hebben gelijk wanneer zij zeggen: dit is een internationale thriller van het hoogste niveau.”
– Liza Marklund

Ook in de pers kon het rekenen op positieve recensies:

“IJzingwekkende thriller over glamour en mensenhandel, die door zijn nerveuze energie en woedende zakelijkheid hoog boven de met actie overladen intrige uit stijgt.”
– Dagens nyheter

“Tove Alsterdals debuutroman is een beklemmende, intelligente en goedgeschreven thriller.”
– Göteborgs-posten

“Beste thriller van het jaar.”
– Expressen

Heb jij ‘Vrouwen op het strand’ al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Dit zijn alle boeken die Tove Alsterdal tot nu toe  in Nederland uitbracht:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Vrouwen op het strand tove alsterdal
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Tove Alsterdal


 Terug