No Image Available

Draai je niet om

€7.90
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Tove Alsterdal  Uitgever: Prometheus  Goodreads: 3,16  Releasedatum: 14 februari 2017  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Bart Kramer  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Draai je niet om’ is een  thriller van de Zweedse schrijfster Tove Alsterdal.

Ooit was Beckomberga het grootste psychiatrisch ziekenhuis van Europa. Nu zijn de sporen van het verleden gewist en worden er exclusieve woningen gebouwd in het oude park. Svante Levander is een van degenen die in de idylle gaan wonen, samen met zijn nieuwe liefde.

Onderweg naar huis vanaf de winkel wordt hij doodgestoken. Eva, zijn ex-vrouw, is hem die avond gevolgd en wordt opgepakt op verdenking van moord.

Slechts één persoon kan getuigenis afleggen over wat er is gebeurd, een buitenlandse vrouw die voor de winkel zat te bedelen, maar zij is spoorloos verdwenen.

Wanneer een paar jongens in de buurt van de plek van de moord de resten van menselijke lichamen vinden, ontstaat een angstgolf. Het verleden blijkt dichterbij te zijn dan iemand kon vermoeden.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor Draai je niet om van Tove Alsterdal

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze Scandinavische thriller van Tove Alsterdal een score van 3,16 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd daar door bijna vijfhonderd lezers beoordeeld.

Heb jij ‘Draai je niet om’ al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Dit zijn alle boeken die Tove Alsterdal tot nu toe  in Nederland uitbracht:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

draai je niet om tove alsterdal
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Tove Alsterdal


 Terug