No Image Available

Goede buren

€12.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Schrijver: Mattias Edvardsson  Uitgever: Luitingh-Sijthoff  Goodreads: 3,60  Releasedatum: 13 oktober 2020  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Luitingh-Sijthoff  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Goede buren is een scandi thriller van de Zweedse bestseller auteur Mattias Edvardsson. Hem kan je onder andere kennen van het verhaal achter de Netflix serie ‘En helt vanlig familj’.

Micke en Bianca Andersson verhuizen naar een idyllische buitenwijk van Stockholm die perfect lijkt voor hun gezin. Maar als ze hun buren leren kennen, komt er langzaam een gevoel van onbehagen op.

Als Bianca ernstig gewond raakt, lijkt het in eerste instantie een tragisch ongeluk. Terwijl ze worstelt voor haar leven in het ziekenhuis, groeit de twijfel bij de politie en de buurt. Micke heeft altijd in gerechtigheid geloofd. Maar wat gebeurt er als de enige uitweg lijkt te zijn om het recht in eigen hand te nemen?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Goede buren?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Goede buren van lezers een score van 3,60 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 2.700 lezers beoordeeld.

Ook in de pers krijgt het positieve recensies:

“Edvardsson is een geslepen, getalenteerde chroniquer van de hedendaagse samenleving. Zijn manier van schrijven over groepsdynamiek geeft je koude rillingen.”
– Dagens Nyheter

“Een echt bloedstollende thriller van internationale klasse. Voor degenen die van Harlan Coben en Linwood Barclay houden – lees het.”
– BTJ Zweden

Kan je dit boek ook los lezen?

Je kunt dit boek zonder problemen lezen als je nog geen een van de eerdere Edvarsson boeken hebt gelezen.

Dit zijn alle boeken van Edvarsson op volgorde:

Heb je het gelezen? Laat hieronder dan even jouw oordeel achter voor andere lezers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Goede buren van Mattias Edvardsson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Mattias Edvardsson


 Terug