No Image Available

Familietragedie

€12.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Schrijver: Mattias Edvardsson  Uitgever: Luitingh-Sijthoff  Goodreads: 3,72  Releasedatum: 19 januari 2022  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– Familietragedie is een scandi thriller van de Zweedse bestseller auteur Mattias Edvardsson. Hem kan je onder andere kennen van het verhaal achter de Netflix serie ‘En helt vanlig familj’.

Drie jonge mensen. Twee moorden. Eén waarheid? Bill Olsson zit financieel aan de grond. Hij kan zijn dochter nauwelijks onderhouden en voor extra inkomsten verhuurt hij een kamer aan rechtenstudente Karla.

Karla Larsson maakt als bijbaan schoon bij kinderarts Steven Rytter en zijn vrouw Regina. Al snel heeft ze in de gaten dat er iets niet klopt bij het echtpaar. Waarom komt Regina de donkere slaapkamer niet uit?

Jennica Jungstedt zit in een dertigerscrisis. Via Tinder ontmoet ze Steven Rytter en wordt halsoverkop verliefd. Zou dit dan de ware zijn?

Dan worden Steven en Regina dood in hun huis aangetroffen en Bill Olsson lijkt de enige verdachte.

Wat doet wanhoop met een mens? Hoe sterk is de invloed van je familie? En kun je er ooit vanaf komen, als je dat zou willen?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Familietragedie?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Wij zwijgt stemt toe van lezers een score van 3,72 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan duizend lezers beoordeeld.

Kan je dit boek ook los lezen?

Je kunt dit boek zonder problemen lezen als je nog geen een van de eerdere Edvarsson boeken hebt gelezen.

Dit zijn alle boeken van Edvarsson op volgorde:

Heb je het gelezen? Laat hieronder dan even jouw oordeel achter voor andere lezers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Familietragedie van Mattias Edvardsson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Mattias Edvardsson


 Terug