No Image Available

Wie zwijgt stemt toe

€4.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Mattias Edvardsson  Uitgever: Luitingh-Sijthoff  Goodreads: 3,78  Releasedatum: 22 mei 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– Wie zwijgt stemt toe is een scandi thriller van de Zweedse bestseller auteur Mattias Edvardsson. Hem kan je onder andere kennen van het verhaal achter de Netflix serie ‘En helt vanlig familj’.

Jari Kekkonen houdt ervan om te winnen. Hij heeft een gloednieuwe Mercedes, een prachtige familie en een elegante villa in de rijke buurt om dat te bewijzen. Sasho Palevski, met zijn bescheiden arbeidersachtergrond en immigrant-ouders, was een beruchte herrieschopper toen hij jong was. En nu hij eenmaal volwassen is, lukt het hem maar niet om van die reputatie af te komen. Wanneer Jari’s dochter en Sasho’s zoon een relatie krijgen, komen de twee werelden samen.

Amanda is beeldschoon, leeft een druk sociaal leven en is de jongste dochter in de familie Kekkonen. Dan komt ze Niko Palevski tegen. Terwijl de Kekkonens bang zijn dat Niko in de gewelddadige voetsporen van zijn vader zal treden, vrezen de Palevski’s juist dat feestbeest Amanda hun zoon van zijn ijverige pad laat afdwalen.

Dan wordt Amanda dood gevonden – en Niko wordt de hoofdverdachte. Heeft Niko zijn vaders gewelddadige neigingen geërfd, of wordt de jongeman onterecht beschuldigd? Niko houdt vol dat hij een zwijgplicht heeft… Maar aan wie?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Wie zwijgt stemt toe?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Wij zwijgt stemt toe van lezers een score van 3,78 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan vijfhonderd lezers beoordeeld.

Dit zegt de Nederlandse pers over zijn eerdere werk:

“Edvardsson weet je steeds weer op het verkeerde been te zetten”
– Trouw

“Plotwendingen waardoor de waarheid achter het web van leugels extra hard binnenkomt.” 
– Het Parool

Kan je dit boek ook los lezen?

Je kunt dit boek zonder problemen lezen als je nog geen een van de eerdere Edvarsson boeken hebt gelezen.

Dit zijn alle boeken van Edvarsson op volgorde:

Heb je het boek al gelezen? Laat hieronder dan even jouw oordeel achter voor andere lezers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Wij zwijgt stemt toe van Mattias Edvardsson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Mattias Edvardsson


 Terug