No Image Available

De parels van Stockholm 1 – De vrouwen van het Grand Hotel

- Het eerste deel in de Parels van Stockholm reeks
€22.99
 Bindwijze: Paperback  Series: De parels van Stockholm  Schrijver: Ruth Kvarnström-Jones  Uitgever: Luitingh-Sijthoff  Goodreads: 4,17  Releasedatum: 11 juni 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– De parels van Stockholm 1 – De vrouwen van het Grand Hotel is een roman van de Zweedse schrijfster Ruth Kvarnström-Jones. Het wordt getypeert als een historische roman voor fans van Corina Bomann en Downtown Abbey.

De achttienjarige Ottilia Ekman arriveert in de grote stad om te beginnen als hoofdroomservice in het fameuze Grand Hôtel. Ze laat met pijn in haar hart haar familie achter in een arm provinciestadje, maar kijkt uit naar de start van haar nieuwe leven.

Maar achter de façade van rijkdom en luxe schuilt een harde werkelijkheid: het hotel dreigt failliet te gaan en er is snel een directeur nodig die voor nieuw elan kan zorgen, en voor inkomsten. Het bestuur neemt een uniek besluit: de nieuwe directeur wordt een vrouw, Wilhelmina Skogh.

Ottilia is onder de indruk van Wilhelmina. Een vrouw aan het hoofd van zo’n instituut baart opzien, en creëert tegenstanders. Het hotel is een wereld vol tegenstellingen waarin Ottilia zich staande moet houden.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De parels van Stockholm 1 – De vrouwen van het Grand Hotel

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van 4,17 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna duizend lezers beoordeeld.

Kan je dit boek ook los lezen?

Dit is het eerste deel in de Parels van Stockholm reeks en kan dus los gelezen worden.

Ontdek hier meer nieuwe Scandinavische romans.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De parels van Stockholm 1: De vrouwen van het Grand Hotel - Ruth Kvarnström-Jones
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug