No Image Available

Inslag

- Het tweede deel in de Eira Sjödin reeks
€12.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Eira Sjödin  Schrijver: Tove Alsterdal  Uitgever: Cargo  Goodreads: 3,66  Releasedatum: 7 maart 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Edith Sybesma  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Inslag’ is het nieuwste boek van de Zweedse thriller schrijfster Tove Alsterdal. Het is na ‘Stormval’ het tweede boek met politierechercheur Eira Sjödin in de hoofdrol. De boeken kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden.

In Malmberget, een kleine Zweedse stad net boven de poolcirkel, schokt en beeft de aarde door de mijn die steeds meer ruimte vraagt. Huizen worden ontruimd en bewoners verplaatst. Bij de laatste controle van een lege woning horen de werklieden ineens een geluid uit de kelder. Een dier? Nadat ze een kelderraam hebben ingeslagen, treffen ze weggekropen in het donker een doodsbange man aan.

Een tijd later ontvangt politie-inspecteur Eira Sjödin een telefoontje van een vrouw die meldt dat haar ex-man is verdwenen. Ze doorzoeken zijn appartement, maar vinden niets verdachts. Weken later wordt bij toeval zijn lichaam in de kelder van een verlaten woning aangetroffen, en heeft Eira plotseling een moordzaak in handen. Wanneer haar baas op een dag niet op zijn werk verschijnt, lijkt ook hij slachtoffer te zijn – en dan begint de tijd plotseling te dringen.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor Inslag van Tove Alsterdal

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze Scandinavische thriller van Tove Alsterdal een score van 3,66 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd daar door bijna tweeduizend lezers beoordeeld.

In de pers ontvangt deze nieuwe thriller ook positieve recensies:

“Zo beeldend geschreven dat je de bossen bijna ruikt en de muggen hoort zoemen. Voor liefhebbers van Scandinavische thrillers een feestje.”
– VN Detective & Thrillergids

Heb jij Inslag al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Inslag van Tove Alsterdal ook los lezen?

Ja, alle boeken in de Eira Sjödin reeks van Tove Alsterdal kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van het eerste deel geeft je wel meer achtergrondinformatie over de hoofdrolspeelster.

Dit zijn alle boeken die Tove Alsterdal tot nu toe  in Nederland uitbracht:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

inslag tove alsterdal
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Tove Alsterdal


 Terug