No Image Available

Stormval

- Het eerste deel in de Eira Sjödin reeks
€11.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Paperback  Series: Eira Sjödin  Schrijver: Tove Alsterdal  Uitgever: Cargo  Goodreads: 3,67  Releasedatum: 20 januari 2020  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Edith Sybesma  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Stormval’ van Tove Alsterdal is een spannende thriller en de eerste in de Eira Sjödin-reeks. De boeken kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden.

Een smalle weg kronkelt door de bossen, langs een spiegelgladde rivier, waarin de bergtoppen zich blauw weerspiegelen. In een opwelling slaat Olof Hagström af, verder het bos in, naar het ouderlijk huis dat hij meer dan twintig jaar geleden verliet. Het afgelegen huis lijkt verlaten, maar binnen is een hond eindeloos aan het blaffen.

Als Olof een kijkje in het huis neemt, vindt hij daar het levenloze lichaam van zijn vader, die met messteken is omgebracht. Politierechercheur Eira Sjödin wordt op de zaak gezet, en Olof lijkt de enige verdachte.

Ze herkent Olof, hij was ooit het middelpunt van een misdaad die het dorp jarenlang in zijn greep hield. Eira was negen jaar oud toen Lina Stavred werd vermoord. Olof was de veertienjarige jongen die de moord op Lina bekende. Hij was de jongen uit Eira’s nachtmerries.

Je bestelt het boek eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor Stormval van Tove Alsterdal

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze Scandinavische thriller van Tove Alsterdal een score van 3,67 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd daar door meer dan 5.550 lezers beoordeeld.

In de pers ontvangt deze thriller ook positieve recensies:

“Midsomer murders in de afgelegen bossen van Zweden. Een geweldige politiethriller.”
– Oprah’s Book Club

“Alsterdal schetst een geweldig portret van een kleine gemeenschap in het noorden van Zweden. Een gelaagde, realistische en meesterlijke thriller.”
– Juryrapport Glas Key Award

Heb jij Stormval al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Stormval van Tove Alsterdal ook los lezen?

Ja, alle boeken in de Eira Sjödin reeks van Tove Alsterdal kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van het eerste deel geeft je wel meer achtergrondinformatie over de hoofdrolspeelster.

Dit zijn alle boeken die Tove Alsterdal tot nu toe  in Nederland uitbracht:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

stormval tove alsterdal
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Tove Alsterdal


 Terug