No Image Available

Het nachthuis

€12.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Schrijver: Jo Nesbø  Uitgever: Cargo  Goodreads: 3,29  Releasedatum: 4 juni 2024  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Annelies de Vroom  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Het nachthuis is een nieuwe scandi thriller van een van de absolute koningen van de Scandinavische thriller: Jo Nesbø.

Na de tragische dood van zijn ouders verhuist de veertienjarige Richard naar Ballantyne, waar hij bij zijn oom en tante gaat wonen. Maar daar is niet alles wat het lijkt…
Richard wordt in het kleine stadje al gelijk als een verschoppeling behandeld en wanneer een klasgenoot vermist raakt, gelooft niemand hem als hij zegt dat hij Tom zag verdwijnen in een telefooncel aan de rand van het bos.

De politie weigert de zaak serieus te nemen, dus Richard gaat zelf op onderzoek uit. De telefooncel leidt naar een verlaten huis diep in het bos. Daar vangt hij in het raam een glimp op van een angstaanjagend gezicht. En dan beginnen de stemmen tegen hem te praten.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Het nachthuis?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Goede buren van lezers een score van 3,29 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 9.000 lezers beoordeeld.

Dit zegt de pers in Scandinavië over deze Jo Nesbø thriller:

“Angstaanjagend grappig! Elegant genrespel van een auteur die zowel zichzelf als de lezer amuseert. (…) Gelezen als vingeroefening van onze meest succesvolle misdaadschrijver, laat dit boek zien dat Jo Nesbø volledige controle heeft over alle toetsen op zijn literaire toetsenbord.”
– VG

“Nesbø doet waar hij goed in is. (…) Als onderdeel van Jo Nesbø’s werk is Nachthuis zowel ongebruikelijk als origineel. Hij verdiend ook lof voor het verwerken van opmerkelijke feiten in deze roman.”
– NRK

Natthuset is een bijzonder goed gecomponeerd en ingewikkeld verhaal met verrassende wendingen en overgangen. (..)o Nesbø laat opnieuw zien wat een verleidelijk slimme en elegante entertainmentkunstenaar hij is. (…) Het nachthuis is een fascinerend en complex verhaal dat de lezer op vreemde wijze door donkere kamers en nachtmerrieachtige ervaringen leidt en naar een soort hoop…”
– Dagsavisen

Kan je dit boek ook los lezen?

Je kunt dit boek zonder problemen lezen als je nog geen een van de eerdere Nesbø boeken hebt gelezen. Het nachthuis is niet onderdeel van een reeks.

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat je ervan vond. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het nachthuis van Jo Nesbo
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jo Nesbø


 Terug