No Image Available

Harry hole 12 – Het mes

- Harry Hole 12
€7.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Harry Hole  Schrijver: Jo Nesbø  Goodreads: 4,27  Releasedatum: 17 juni 2021  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Annelies de Vroom  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Harry Hole 12 – Het mes van Jo Nesbø is de beste Scandinavische thriller aller tijden. Zo oordelen ruim 30.000 lezers op Goodreads. Het is het twaalfde deel in de wereldwijd razend populaire Harry Hole serie van de Noorse schrijver.

In dit donkere en duivelse verhaal gaat inspecteur Harry Hole de strijd aan met een oude vijand: Svein Finne, een serieverkrachter en -moordenaar die op vrije voeten komt.
Is Hole de enige die ervan overtuigd is dat Finne opnieuw zal toeslaan? Als Hole op een ochtend wakker wordt, besmeurd in bloed en met de ergste kater ooit, wenst hij al snel dat hij nooit meer was wakker geworden. Het is het begin van de grootste uitdaging van zijn leven.
Dit is een scandi-noir zoals je niet eerder las. Slim, razend spannend en intens – Jo Nesbø weet je met iedere wending volledig te verrassen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Harry Hole 12 – Het mes?

Het mes is de best beoordeelde Scandinavische thriller ooit en staat daarmee logischerwijs ook bovenaan de lijst van beste Noorse thrillers.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,27 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan dertigduizend lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan laaiend enthousiast:

“Pas als je weet hoe het echt zit, zie je ten volle voor je wat een prachtig meestwerk Nesbø weer aflevert.” 
– VN Detective & Thrillergids

“Nesbø levert met het mes een zinderende thriller af, met heerlijke verrassende kronkels.”
– Elsevier

“Een juweeltje van Scandinavische vertelkunst.”
– Nederlands dagblad

“Nesbø houdt veel ballen in de lucht en levert een uitstekende thriller af, vol vaart en een flink aantal kleurrijke personages.” 
– AD Magazine

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Harry Hole reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

het mes harry hole
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jo Nesbø


 Terug