No Image Available

Harry Hole 13 – Bloedmaan

- Het dertiende deel in de Harry Hole reeks
€14.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Harry Hole  Schrijver: Jo Nesbø  Uitgever: Cargo  Releasedatum: 25 april 2023  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Annelies de Vroom  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Harry Hole 13 Bloedmaan van Jo Nesbø is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Zo oordelen ruim vijftienduizend lezers op Goodreads. Het is het dertiende deel in de wereldwijd razend populaire Harry Hole serie van de Noorse schrijver.

Harry Hole is psychisch ingestort en is weggevlucht uit Oslo. In een bar in Los Angeles probeert hij met drank zijn problemen te vergeten, maar een bejaarde filmactrice in nood dwarsboomt zijn plan.
De vrouw vertelt hem dat ze bedreigd wordt door een drugskartel en ze vraagt Harry haar te helpen. Ze biedt hem in ruil onderdak, gezelschap en een maatpak.
In Oslo zijn twee meisjes vermoord en er lijkt een seriemoordenaar actief. Inspecteur Katrine Bratt wil contact opnemen met Harry Hole, de bekendste expert in moordzaken, maar voor haar chefs is samenwerking met hem uitgesloten. Intussen wil de hoofdverdachte van de moorden Harry Hole inhuren als privédetective. Hole zegt toe omdat hij geld nodig heeft om de filmactrice te helpen haar schuld aan het drugskartel af te lossen.
Harry stelt een team samen dat bestaat uit een cocaïnedealer, een corrupte politieagent en een psycholoog met kanker. Het kartel heeft hun tien dagen gegeven, de klok tikt door en boven Oslo is een bloedmaan aangekondigd.
Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Harry Hole 13 Bloedmaan?

Bloedmaan is  een van de best beoordeelde Scandinavische thriller ooit en staat daarmee logischerwijs ook hoog in de lijst van beste Noorse thrillers.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,22 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan vijftienduizend lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan laaiend enthousiast:

“De beste Scandinavische thrillerschrijver.”
– De Telegraaf

“Een van de besten in het thrillergenre.”
– de Volkskrant

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Harry Hole reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

harry hole 13 bloedmaan jo nesbo
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jo Nesbø


 Terug