No Image Available

Harry Hole 10 – Politie

- Het tiende deel in de Harry Hole reeks
€7.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Harry Hole  Schrijver: Jo Nesbø  Uitgever: Cargo  Goodreads: 4,23  Releasedatum: 7 juni 2013  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Annelies de Vroom  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Harry Hole 10 Politie van Jo Nesbø is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Zo oordelen bijna vijfenveertigduizend lezers op Goodreads. Het is het tiende deel in de wereldwijd razend populaire Harry Hole serie van de Noorse schrijver.

Omgeven door politie en ziekenhuispersoneel vecht een patiënt voor zijn leven op de intensive care van het nationale ziekenhuis in Oslo. De man wordt in verband gebracht met de ontdekking van een machtig drugskartel dat de straten van Oslo in zijn greep had, maar zijn naam is een goed bewaard geheim.
Ondertussen worden verschillende mysterieuze moorden gepleegd. Alle slachtoffers zijn politieagenten en hun lichamen worden gevonden op plaatsen delict van onopgeloste moorden. Proberen de voormalige drugsbaronnen hun greep op de politie verder te versterken door angst te zaaien, of zijn er andere krachten aan het werk?
Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Harry Hole 10 Politie?

Politie is  een van de best beoordeelde Scandinavische thriller ooit en staat daarmee dus ook hoog in de lijst van beste Noorse thrillers.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,23 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna vijfenveertigduizend lezers beoordeeld.

Uit de Harry Hole reeks scoort alleen Harry Hole 12: Het mes met eens score van 4,25 net iets hoger.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan laaiend enthousiast:

“Jo Nesbø is er een meester in: steeds denkt de lezer in een bepaalde richting, de verkeerde. Knap gedaan.”
– Algemeen Dagblad

“Dit spannende verhaal is een van Nesbø’s donkerste en meest verontrustende (..) De rillingen zijn voelbaar in deze zenuwslopende thriller.”
– New York Times

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Harry Hole reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

harry hole 10 politie
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jo Nesbø


 Terug