No Image Available

Millennium 2 – De vrouw die met vuur speelde

- Het tweede deel in de Millennium reeks
€7.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Millennium  Schrijver: Stieg Larsson  Uitgever: Signatuur  Goodreads: 4,25  Releasedatum: 1 november 2007  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Tineke Jorissen-Wedzinga  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Millenium 2 De vrouw die met vuur speelde van Stieg Larsson is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Zo oordelen bijna één miljoen lezers op Goodreads.

Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander zijn tegenpolen. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse.
Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die aan een publicatie over mensensmokkel werkten, en de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth.
Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende.
Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala, een bekende uit haar verleden.
Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Millennium 2 De vrouw die met vuur speelde?

In de lijst van beste Scandi thrillers staat deze Zweedse thriller samen met Joona Linna 4 Slaap op de tweede plaats. Alleen Harry Hole 12 Het mes scoort nog net iets beter.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,25 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna één miljoen lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen van dit boek laaiend enthousiast:

“Opnieuw is het een thriller die met kop en schouders boven de rest uitsteekt.”
– Friesch Dagblad

“Salander heeft alles in zich om uit te groeien tot een cultfiguur van wereldklasse.”
– Nu.nl

“Larsson staat op eenzame hoogte.”
– Veronica Magazine

Kan je Millennium 2 De vrouw die met vuur speelde ook los lezen?

Alle delen in de Millennium reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Millennium 2 - De vrouw die met vuur speelde stieg larsson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Stieg Larsson


 Terug