No Image Available

Millennium 3 – Gerechtigheid

- Het derde deel in de Millennium reeks
€7.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Millennium  Schrijver: Stieg Larsson  Uitgever: Signatuur  Goodreads: 4,24  Releasedatum: 1 november 2008  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Tineke Jorissen-Wedzinga  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Millennium 3 Gerechtigheid van Stieg Larsson is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Zo oordelen bijna achthonderdduizend lezers op Goodreads. In de lijst van beste Scandi thrillers aller tijden staat deze Zweedse thriller op de vierde plaats, net iets onder Millenium 2 De vrouw die met vuur speelde.

Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages én ze is een hacker van wereldklasse.
Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt gezocht voor moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat, moordenaar en satanist. Alleen Blomkvist is overtuigd van haar onschuld.
Hij ontdekt de relatie tussen de vrouwenhandel, het verleden van Salander en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover publiceren. Maar wil Salander wel meewerken? Ze vertrouwt niemand. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het recht zegevieren?
Razend spannende ontknoping in dit laatste deel van de Millennium-trilogie. Van de trilogie werden wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht.
Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Millennium 3 Gerechtigheid ?

Gerechtigheid is een van de best beoordeelde Scandinavische thrillers ooit en staat bovenaan de lijst van beste Zweedse thrillers aller tijden.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,24 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna achthonderdduizend lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen van dit boek zeer enthousiast:

“Larssons mensen zijn onvergetelijk.”
– Nu.nl

“Vijf sterren: vier voor zijn waardevolle nalatenschap en een om aan de hemel te schitteren.”
– de Volkskrant

“Een staaltje vakmanschap waar je diep voor moet buigen. Ingenieus, nagelbijtend spannend en geschreven met veel kennis van zaken. Voor de derde keer de volle vijf sterren.”
– Veronica Magazine

“Alleen de rechtszaak aan het slot is de vijf sterren al dubbel en dwars waard.”
– VN Detective en Thrillergids

Kan je Millennium 3 ook los lezen?

Alle delen in de Millennium reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

millennium 3 gerechtigheid stieg larsson
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Stieg Larsson


 Terug