No Image Available

De Bergmankronieken 7 – De oogst

- Het zevende deel in De Bergmankronieken
€12.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: De Bergmankronieken  Schrijver: Hjorth Rosenfeldt  Uitgever: Cargo  Goodreads: 4,21  Releasedatum: 26 oktober 2021  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– De Bergmankronieken 7 De oogst van het Zweedse schrijversduo Hjorth Rosenfeldt is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Zo oordelen ruim 3.500 lezers op Goodreads. Het is het zevende deel in populaire Bergmankronieken reeks over de nukkige psycholoog Sebastian Bergman.

Iemand wil Billy ontmaskeren, en dat kan hij niet toelaten In een paar dagen tijd worden er drie moorden gepleegd in Karlshamn en de inwoners zijn bang. Vanja Lithner en haar collega’s van de Nationale Recherche staan onder grote druk om de dader te stoppen. Alleen zijn er geen getuigen, geen aanwijzingen, en er lijkt geen verband te zijn tussen de slachtoffers.
Psycholoog Sebastian Bergman werkt inmiddels nog maar parttime. Hij wil meer tijd met zijn kleinkinderen spenderen en hoopt op een beetje rust in zijn leven. Door het onverwachte verzoek van Vanja om mee te helpen met het onderzoek wordt zijn rust wreed verstoord, en oude herinneringen duiken op.
En dan is er nog Billy. Na zijn eerste moord volgden er nog meer slachtoffers. Nu wordt hij vader, en hij besluit om te stoppen. Maar iemand wil hem ontmaskeren, en dat kan hij niet toelaten.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De Bergmankronieken 7 De oogst?

De oogst is  een van de best beoordeelde Scandinavische thriller ooit en staat daarmee logischerwijs ook hoog in de lijst van beste Zweedse thrillers.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,21 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 3.500 lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan laaiend enthousiast:

“Het Zweedse duo Hjorth Rosenfeldt levert hoge kwaliteit. Intelligent en genadeloos spannend.”
– VN Detective & Thrillergids

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Bergmankronieken reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle delen in de ‘De Bergmankronieken’ reeks:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Bergmankronieken 7 De oogst Hjorth Rosenfeldt
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Hjorth Rosenfeldt


 Terug