No Image Available

De Bergmankronieken 8 – De schuld

- Het achtste deel in De Bergmankronieken
€14.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: De Bergmankronieken  Schrijver: Hjorth Rosenfeldt  Uitgever: Cargo  Goodreads: 4,03  Releasedatum: 28 mei 2024  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– De Bergmankronieken 8 – De schuld van het Zweedse schrijversduo Hjorth Rosenfeldt is het nieuwste en laatste deel in de hoog gewaardeerde ‘De Bergmankronieken’ thrillerreeks.

Vanja Lithner vecht om haar afdeling bij de Nationale Recherche te redden, die in een diepe crisis verkeert sinds een van de collega’s is ontmaskerd als seriemoordenaar. Dan wordt net buiten Västerås het lichaam van een vrouw aangetroffen.

Het oplossen van deze zaak kan het voortbestaan van het team enorm helpen. Hun onderzoek wijst uit dat de moord alles te maken heeft met één persoon, Sebastian Bergman – en juist hij is na de recente gebeurtenissen persona non grata bij de recherche. Zal zijn terugkeer de ondergang van het onderzoeksteam worden?

In deze grootse finale van de Bergmankronieken wordt Sebastian geconfronteerd met de trauma’s uit zijn verleden, en krijgt hij een laatste kans om zijn leven een nieuwe richting op te sturen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De Bergmankronieken 8 – De schuld?

In Nederland is De schuld pas net uitgekomen, maar in Scandinavië kunnen ze al enige tijd van deze thriller genieten. Het laatste deel in de reeks wordt daar enthousiast beoordeeld.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt De schuld van lezers een score van 4,03 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 1.000 lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan laaiend enthousiast:

“Hjorth Rosenfeldt bedenkt een elegant, actievol plot met veel leugens en verrassingen. En zelfs Sebastian Bergman beseft eindelijk het een en ander.”
– Dagens Nyheter

“Het is een heel vermakelijk boek met verschillende thema’s die met elkaar verweven zijn tot een dramatische finale.”
– Svenska Deckarfestivalen

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Bergmankronieken reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle delen in de ‘De Bergmankronieken’ reeks:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Bergmankronieken 8: De schuld van Hjorth Rosenfeldt
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Hjorth Rosenfeldt


 Terug