No Image Available

De Bergmankronieken 6 – Het oordeel

- Het zesde deel uit de Bergmankronieken
€18.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: De Bergmankronieken  Schrijver: Hjorth Rosenfeldt  Uitgever: Cargo  Goodreads: 4,01  Releasedatum: 11 april 2019  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Geri de Boer  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– De Bergmankronieken 6 – Het familiegraf van het Zweedse schrijversduo Hjorth Rosenfeldt is het derde deel in de hoog geprezen ‘De Bergmankronieken’ reeks.

Sebastian Bergman is teruggekeerd naar zijn oude leven en heeft nog slechts sporadisch contact met Ursula van de nationale recherche. Van zijn dochter Vanja heeft hij al vier maanden niets meer gehoord. Ze woont en werkt inmiddels in Uppsala, bij de plaatselijke politie.

Dan wordt Uppsala opgeschrikt door een serieverkrachter die zijn slachtoffers verdooft vóór zijn daad. Een van hen komt daarbij te overlijden en een ander slachtoffer pleegt zelfmoord wanneer de aanval zich herhaalt. De politie roept de hulp in van de nationale recherche en ook Bergman sluit zich opnieuw bij het team aan.

De dreiging van nieuwe verkrachtingen wordt steeds hoger. Vanja besluit zich als lokaas in te zetten en zet daarmee haar leven op het spel. Maar de dader heeft nog een ander doel…

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De Bergmankronieken 6 – Het oordeel?

Net als alle andere De Bergmankronieken, wordt ook het zesde deel in de reeks hoog geprezen.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het oordeel van lezers een score van 4,01 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan vierduizend  lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan enthousiast:

“Het Zweeds duo Hjorth Rosenfeldt levert hoge kwaliteit. Intelligent en genadeloos spannend.”
– VN Detective & Thrillergids

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Bergmankronieken reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle delen in de ‘De Bergmankronieken’ reeks:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Bergmankronieken 6 Het oordeel van Hjorth Rosenfeldt
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Hjorth Rosenfeldt


 Terug