No Image Available

De Bergmankronieken 3 – Het familiegraf

- Het derde deel in De Bergmankronieken
€7.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: De Bergmankronieken  Schrijver: Hjorth Rosenfeldt  Uitgever: Cargo  Goodreads: 3,85  Releasedatum: 10 mei 2013  Land: Zweden  Taal: Noorwegen  Translator: Geri de Boer  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– De Bergmankronieken 3 – Het familiegraf van het Zweedse schrijversduo Hjorth Rosenfeldt is het derde deel in de hoog geprezen ‘De Bergmankronieken’ reeks.

Tijdens een herfststorm komen twee vrouwen in de bergen van Jämtland in een gevaarlijke situatie terecht. Ze weten zich te redden, maar doen een macabere ontdekking: bij de oever van een rivier steekt een hand uit de grond omhoog.

De politie is snel ter plaatse en ontdekt zes lijken, waarvan twee van kinderen. Vervolgens buigt de Nationale Recherche zich over de zaak en identificeert twee van de lijken als een Nederlands echtpaar dat in 2002 verdween.

De andere vier zouden een familie uit Stockholm kunnen zijn, maar zij werden pas vermist in januari 2003, enkele maanden nadat hun lichamen al begraven waren in het zand.

Plotseling bemoeit de veiligheidsdienst zich met de zaak, en dat wekt de nieuwsgierigheid van Sebastian Bergman, die samen met zijn team verder op onderzoek gaat.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor De Bergmankronieken 3 – Het familiegraf?

Net als alle andere De Bergmankronieken, wordt ook het derde deel in de reeks hoog geprezen.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het familiegraf van lezers een score van 3,85 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan 7.000 lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan enthousiast:

“Een verbluffend knappe thriller.”
– De Telegraaf

“Dit is een zeer goede thriller. In een zeer goede serie.”
– Het Parool

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Bergmankronieken reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle delen in de ‘De Bergmankronieken’ reeks:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Bergmankronieken 3: Het familiegraf van Hjorth Rosenfeldt
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Hjorth Rosenfeldt


 Terug