No Image Available

Oxen 4 – Wolf

- Het vierde deel in de Oxen reeks
€11.99
 Bindwijze: Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Oxen  Schrijver: Jens Henrik Jensen  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Goodreads: 3,99  Releasedatum: 12 maart 2018  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Oxen 4 – Wolf’ van Jens Henrik Jensen is het vierde deel in de razendpopulaire en verfilmde Oxen-reeks.

Oorlogsveteraan Niels Oxen leeft een rustig leven in zijn appartement in een buitenwijk van Kopenhagen. Hij kijkt uit naar de tweewekelijkse bezoeken van zijn zoon, ook al loopt hun relatie niet altijd even soepel.
Als Axel Mossman, het voormalige hoofd van de Deense politieke inlichtingendienst, hem vraagt of hij een vermiste boer op wil sporen in Jutland, zegt Oxen aanvankelijk nee. Maar wanneer hij ontdekt dat hij de klus kan combineren met een tripje met zijn zoon, zegt hij toch toe.
Oxens schijnbaar eenvoudige taak leidt hem naar onbekend terrein, waar verschillende soorten wolven zijn pad kruisen en hem terugvoeren naar het verleden van zijn voormalige partner Margrethe Franck. Haar verhaal blijkt veel geheimzinniger en duisterder dan iedereen voor mogelijk had gehouden.

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Oxen 4 – Wolf

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 3,99 sterren op een vijfsterrenschaal. Het derde deel in de Oxen reeks werd daar door meer dan 1.000 lezers beoordeeld.

Daarmee is dit boek vooralsnog het beste beoordeelde boek uit de Oxen-reeks. Ook verovert deze thriller met de hoge beoordeling een plek in de lijst van beste Deense thrillers.

Ook in de pers kan Oxen 4 rekenen op positieve recensies:

“De Oxen-reeks is er een uitstekend voorbeeld van dat een harde actiethriller niet alleen uit gooi- en smijtwerk hoeft te bestaan. Het maakt dat de boeken maar moeilijk zijn weg te leggen tot de laatste bladzijde met een tevreden zucht is omgeslagen.” 
– Nederlands Dagblad

“Scandi-thrillers zijn vaak duister en daarop is Wolf geen uitzondering. Door zowel het heftige plot als het goed gebruikmaken van de Deense natuur, lijkt Jensen de lezer in een soort isolement te drukken waaruit deze alleen kan komen door met Oxen op reis te gaan. Het zorgt voor de ultieme leeservaring.” 
– Thrillzone

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Oxen 4 ook los lezen?

Alle delen in de Oxen reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Oxen reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Oxen 1 – De hondenmoorden
  2. Oxen 2 – De schaduwmannen
  3. Oxen 3 – Bevroren vlammen 
  4. Oxen 4 – Wolf
  5. Oxen 5 – Gladiator
  6. Oxen 6 – Pelgrim
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

oxen 4 wolf jens henrik jensen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jens Henrik Jensen


 Terug