No Image Available

Oxen 3 – Bevroren vlammen

- Het derde deel in de Oxen reeks
€9.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Oxen  Schrijver: Jens Henrik Jensen  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Goodreads: 4,05  Releasedatum: 21 maart 2017  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Oxen 3 – Bevroren vlammen’ van Jens Henrik Jensen is het derde deel in de razendpopulaire en verfilmde Oxen-reeks.

Voor zover iedereen weet is oorlogsveteraan Niels Oxen verongelukt op zee. In werkelijkheid bevindt hij zich op een eiland in de Zweedse archipel, waar hij het dilemma overpeinst dat voor hem ligt.

Als de leiders van het geheime netwerk Danehof ontdekken dat ze er niet in geslaagd zijn Oxen te doden, zullen ze een meedogenloze klopjacht starten om hun fout te herstellen. Als de politie erachter komt dat hij nog leeft, zal hij gearresteerd worden voor een moord die hij niet beging.

Hoewel alle kansen zich tegen hem gekeerd lijken te hebben, besluit Oxen toch dat hij de confrontatie moet aangaan met degenen die de macht hebben. Doet hij dat niet, dan blijft hij zijn leven lang op de vlucht en zal hij nooit zijn zoontje terug kunnen zien.

Hij bundelt zijn krachten met Margrethe Franck, zijn voormalige partner bij de geheime dienst, en Axel Mossman, zijn vroegere baas. Hun gevecht tegen Danehof heeft voor hen alle drie monumentale gevolgen gehad. Ze kunnen alleen hun leven terugkrijgen door opnieuw de strijd aan te gaan met de schaduwmannen.

Maar hoe vecht je tegen een onzichtbare vijand?

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Oxen 3 – Bevroren vlammen

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,05 sterren op een vijfsterrenschaal. Het derde deel in de Oxen reeks werd daar door meer dan 1.400 lezers beoordeeld.

Daarmee is dit boek vooralsnog het beste beoordeelde boek uit de Oxen-reeks. Ook verovert deze thriller met de hoge beoordeling een plek in de top 100 van beste Scandinavische thrillers.

Ook in de pers kan Oxen 3 rekenen op positieve recensies:

“De manier waarop Jensen ons met Oxen kennis laat maken is indrukwekkend.”
– Trouw

“Het is een steengoed sluitstuk van de trilogie en laat de lezer stiekem hopen dat Jensen het trio Oxen, Franck en Mossman weer opvist voor een nieuw boek of nog betere reeks.” 
– Chicklit

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Oxen 3 ook los lezen?

Alle delen in de Oxen reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Oxen reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Oxen 1 – De hondenmoorden
  2. Oxen 2 – De schaduwmannen
  3. Oxen 3 – Bevroren vlammen 
  4. Oxen 4 – Wolf
  5. Oxen 5 – Gladiator
  6. Oxen 6 – Pelgrim
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

oxen 3 bevroren vlammen jens henrik jensen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jens Henrik Jensen


 Terug