No Image Available

Oxen 2 – De schaduwmannen

- Het tweede deel in de Oxen reeks
€9.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Oxen  Schrijver: Jens Henrik Jensen  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Goodreads: 3,95  Releasedatum: 10 mei 2016  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Oxen 2 – De schaduwmannen’ van Jens Henrik Jensen is het tweede deel in de razendpopulaire en verfilmde Oxen-reeks.

Niels Oxen, de hoogst gedecoreerde soldaat die ooit diende in het Deense leger, woont en werkt onder een valse identiteit op een viskwekerij in Jutland. Hij is paranoïde en lijdt aan verschrikkelijke nachtmerries. Hij verbergt een persoonlijk geheim dat hem op de been houdt, maar dat hem ook zijn leven kan kosten.

Dan wordt de directeur van een kasteelmuseum dood gevonden in de zaal van het kasteel waar vroeger het zogeheten ‘Danehof’ samenkwam – een mythische kring van invloedrijke mannen in Denemarken, een groepering die vele eeuwen teruggaat.

De moord vormt het startschot voor een reeks schokkende gebeurtenissen. Slechts enkelen vermoeden dat er een connectie is met Oxen. Een van hen is zijn voormalige partner van de Inlichtingendienst, Margrethe Franck. Zij is al meer dan een jaar op zoek naar Oxen.
Als ze hem eindelijk vindt, bezegelt ze daarmee zowel zijn lot als het hare…

Opeens vormt Oxen het doel van een klopjacht. Oxen en Franck slaan opnieuw de handen ineen tegen de machtige mannen in de schaduw van de macht.

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Oxen 2 – De schaduwmannen

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 3,95 sterren op een vijfsterrenschaal. Het eerste deel in de Oxen reeks werd daar door meer dan 1.500 lezers beoordeeld.

Ook in de pers kan Oxen 2 rekenen op positieve recensies:

“Een zeer complexe thriller die het niveau van de Scandi-thriller wederom een niveau hoger tilt. Jensen is de nieuwe standaard.”
– Thrillzone

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Oxen 2 ook los lezen?

Alle delen in de Oxen reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Oxen reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Oxen 1 – De hondenmoorden
  2. Oxen 2 – De schaduwmannen
  3. Oxen 3 – Bevroren vlammen 
  4. Oxen 4 – Wolf
  5. Oxen 5 – Gladiator
  6. Oxen 6 – Pelgrim
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

oxen 2 de schaduwmannen jens henrik jensen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jens Henrik Jensen


 Terug