No Image Available

En elke ochtend wordt de weg naar huis steeds langer

€4.49
 Bindwijze: E-book, Hardcover  Schrijver: Fredrik Backman  Uitgever: Volt  Goodreads: 4,33  Releasedatum: 2 augustus 2017  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Edith Sybesma  Bestel bij Bol
 Informatie:

‘En elke ochtend wordt de weg naar huis steeds langer’ van Fredrik Backman is een van de beste Zweedse romans ooit geschreven. Dit boek is een novelle die in 2017 in het Nederlands werd vertaald.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Waar gaat En elke ochtend wordt de weg naar huis steeds langer over?

En elke ochtend wordt weg naar huis steeds langer is een liefdevol portret van dementie dat je raakt.

Opa en Noah zitten op een bankje en praten. Onder de bank groeien hyacinten, dezelfde bloemen die grootmoeder in haar tuin kweekte.

Opa en Noah kunnen met elkaar over alles praten. Over alle levensvragen, zowel de grootste als de kleinste. Tijdens het gesprek met Noah kan opa niet anders dan herinneren hoe het was om verliefd te worden op oma. En hoe het was om haar te verliezen. Hij ziet haar nog steeds voor zich en vreest de dag waarop hij zich haar niet meer zal herinneren.

Grootvader realiseert zich dat de wereld die hij kent aan het veranderen is. Daarom wil hij hier bij Noah op het bankje blijven zitten, waar de geur van hyacinten zo sterk blijft hangen. Maar de herinneringen worden steeds moeilijker vast te leggen, en opa en Noah moeten nu leren het moeilijkste van allemaal te doen: afscheid nemen.

Fredrik Backman schetst hier, zoals alleen hij dat kan, een teder portret van de strijd van een oudere man om zijn dierbaarste herinneringen vast te houden, en hoe zijn lot degenen die het dichtst bij hem staan ​​beïnvloedt.

Wat zijn de recensies voor En elke ochtend wordt de weg naar huis steeds langer?

En elke ochtend wordt de weg naar huis steeds langer krijgt van lezers op recensieplatform Goodreads een score 4,33 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna negentigduizend lezers beoordeeld.

Daarmee neemt dit boek de vierde plaats in op de lijst van in het Nederlands vertaalde beste Zweedse romans aller tijden. Nummer één en drie op deze lijst zijn ook van Fredrick Backman: De Winnaars, het derde deel in de Björnstad trilogie en Een man die Ove heet.

Bekijk hier de volledige lijst beste boeken van Zweedse schrijvers.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

En elke ochtend wordt de weg naar huis steeds langer
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Fredrik Backman


 Terug