No Image Available

De zoon

 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Schrijver: Jo Nesbø  Uitgever: Cargo  Goodreads: 4,08  Releasedatum: 1 januari 2014  Land: Noorwegen  Taal: Nederlands  Translator: Annelies de Vroom  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– ‘De zoon’ is een thriller van de Noorse bestsellerschrijver Jo Nesbø.

Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zijn rust, informatie en een paar zakjes heroïne. Tot hij op een dag tijdens een biecht de ware toedracht van zijn vaders dood te horen krijgt.

De toegewijde inspecteur Simon Kafas werkt al jaren voor de politie in Oslo. Zijn voormalige partner, Sonny’s vader, pleegde zelfmoord toen zijn corruptiepraktijken aan het licht kwamen. Simon heeft zich nooit neergelegd bij de dood van zijn vriend, en als Sonny bij hem komt met nieuwe informatie besluiten de twee mannen hun vader en vriend te wreken.

Je bestelt deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen.

Recensies voor De zoon

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,08 sterren op een vijfsterrenschaal. Het boek werd door meer dan 32.000 lezers beoordeeld. Daarmee scoort deze thriller hoog op de lijst van beste Scandinavische thrillers.

“Nesbø bevestigt met deze thriller opnieuw tot de top van Scandinavische misdaadauteurs te behoren. Een must voor Nesbø-fans.”
– Hebban

“De Zoon is een ongewoon goede thriller: geloofwaardig plot, heldere karakters, heel erg spannend, niet weg te leggen.”
– Thrillerweb

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Ontdek hier alle Jo Nesbø boeken op volgorde en een top 10 van zijn beste boeken volgens Goodreads lezers. 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De zoon van Jo Nesbø
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Noorse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Jo Nesbø


 Terug