No Image Available

Toen Findus klein was

- Een Pettson en Findus boek
€15.99
 Bindwijze: Hardcover  Series: Pettson en Findus  Schrijver: Sven Nordqvist  Leeftijd: Vanaf 4 jaar  Uitgever: Davidsfonds  Goodreads: 4,51  Releasedatum: 1 januari 2001  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Griet van Raemdonck  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Toen Findus klein was is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische kinderboeken aller tijden.

Met zijn prentenboeken rond opa Pettson en poes Findus veroverde Sven Nordqvist de harten van jong én oud.

Dit nieuwe avontuur over het sympathieke duo zit weer boordevol humor, vriendschap en schitterende prenten vol details. Een feest om naar te kijken en om voor te lezen!

Er is iets mis. Opa Pettson voelt het meteen. Geen poes die op hem springt, zijn neus dichtknijpt of met zijn grote teen vecht. Opa Pettson zoekt overal: onder het kussen en onder het bed, in zijn schoenen en in het kippenhok. Waar is Findus?

Findus is erg nieuwsgierig en helemaal niet bang voor het donker. Maar nu… Hij weet niet waar hij is. Plots hoort hij geritsel. Vlak achter zich. Iets groots… Ieder haartje van zijn pels gaat overeind staan. De kleine poes houdt zich stil. Hij hoort opa Pettson roepen, maar terugroepen durft hij niet. Gelukkig springen de mukkels voor de kleine kat in de bres.

Opa Pettson en Findus zijn geen onbekenden meer. Maar wie weet welk kattenkwaad Findus al uithaalde toen hij nog klein was?

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Toen Findus klein was?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,51 sterren op een vijfpuntsschaal.

Het boek is door meer dan duizend lezers beoordeeld. Daarmee staat dit Zweedse kinderboek hoog in de lijst van best  beoordeelde Scandinavische kinderboeken aller tijden.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse kinderboeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Toen Findus klein was Sven Nordqvist
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Sven Nordqvist


 Terug