No Image Available

Pettson viert Kerstmis

- Een Pettson en Findus boek
€15.99
 Bindwijze: Hardcover  Series: Pettson en Findus  Schrijver: Sven Nordqvist  Leeftijd: Vanaf 3 jaar  Uitgever: Davidsfonds  Goodreads: 4,57  Releasedatum: 1 januari 1988  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Griet van Raemdonck  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Pettson viert Kerstmis is volgens Goodreads lezers het beste Scandinavische kinderboek aller tijden.

De dag voor kerstavond hebben Pettson en Findus het erg druk. Ze moeten nog boodschappen doen, poetsen, lekker koken en een kerstboom hakken.
Wanneer ze buiten met de slee dennentakken halen, struikelt Pettson en hij verstuikt zijn voet. Pech, want nu kan het feest niet doorgaan. Het belooft een droevige kerst te worden voor de twee vrienden. Maar hij laat zich niet uit het veld slaan.
De oude man en de kat regelen hun eigen kerstboom door dennenrijst aan een stokje te bevestigen dat ze in de voet van de kerstboom steken. Vervolgens kleden ze het aan met verschillende ornamenten die ze in het huis en in de timmerschuur kunnen vinden.

Sven Nordqvist tekent en schrijft schitterende prentenboeken en heeft daarbij oog voor de kleinste details. Een origineel, warm kerstverhaal om samen te bekijken en te lezen.

En dan krijgen ze ook nog onverwacht bezoek…

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Pettson viert Kerstmis?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,57 sterren op een vijfpuntsschaal.

Het boek is door meer dan vijftienhonderd lezers beoordeeld. Daarmee staat dit Zweedse kinderboek bovenaan in de lijst van beste Scandinavische kinderboeken aller tijden.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse kinderboeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pettson viert Kerstmis Sven Nordqvist
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Sven Nordqvist


 Terug