No Image Available

Een kerstman voor Findus

- Een Pettson en Findus boek
€18.99
 Bindwijze: Hardcover  Series: Pettson en Findus  Schrijver: Sven Nordqvist  Leeftijd: Vanaf 3 jaar  Uitgever: Davidsfonds  Goodreads: 4,48  Releasedatum: 1 januari 1994  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Griet van Raemdonck  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Een kerstman voor Findus is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische kinderboeken aller tijden.

In Een kerstman voor Findus, een extra lang verhaal van Sven Nordqvist, beleven Findus en Pettson weer heel wat onverwachte avonturen. Een kijk- en leesboek voor de hele familie.

Een dik sneeuwtapijt bedekt het huis van opa Pettson. Over vier weken is het alweer Kerstmis, maar voor poes Findus duurt het wachten altijd veel te lang. Dit jaar hebben kinderen uit de buurt hem verhalen over de kerstman verteld. Natuurlijk wil ook Findus nu op kerstavond pakjes krijgen.

Maar opa Pettson weet helemaal niet waar hij een echte kerstman moet halen. Uiteindelijk begint hij een ingewikkelde kerstmanmachine te bouwen voor Findus. Die heeft niets in de gaten. Maar op kerstavond is Pettson zelf nog het meest verrast…

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Een kerstman voor Findus?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,48 sterren op een vijfpuntsschaal.

Het boek is door meer dan duizend lezers beoordeeld. Daarmee staat dit Zweedse kinderboek hoog in de lijst van best  beoordeelde Scandinavische kinderboeken aller tijden.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Op zoek naar meer Zweedse kinderboeken? Neem dan een kijkje op de Zweedse schrijvers pagina.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Een kerstman voor Findus Sven Nordqvist
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Sven Nordqvist


 Terug