No Image Available

Joona Linna 3 – Getuige

- Het derde deel uit de Joona Linna reeks
€7.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Joona Linna  Schrijver: Lars Kepler  Uitgever: Cargo  Goodreads: 4,11  Releasedatum: 17 februari 2012  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Jasper Popma  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Joona Linna 3 – Getuige’ van Lars Kepler is volgens Goodreads lezers een van de beste Scandinavische thriller boeken ooit.

De Birgittagården is een internaat voor jonge vrouwen met destructief gedrag. Op een donkere herfstnacht wordt een van de opgenomen meisjes vermoord in de separeerkamer van het internaat. Ze wordt met beide handen voor haar gezicht gevonden op het bed. Niemand heeft iets gezien en een van de meisjes is spoorloos verdwenen.

Inspecteur Joona Linna reist af naar de Birgittagården en bevindt zich al snel midden in de meest raadselachtige moordzaak waarop hij ooit is gestuit. Als hij op zoek gaat naar de oplossing, worden er verwoestende krachten in werking gezet.

Er zijn geen getuigen, maar kort na de gewelddadige moord begint een vrouw in Stockholm de tiplijn van de politie te bellen met informatie. Eerst vraagt ze geld voor haar inlichtingen, maar later verzoekt ze hen alleen maar te luisteren, steeds wanhopiger.

‘Ze valt op haar heup en één been klapt onder haar. Het doet zo’n pijn in haar enkel dat ze het uitschreeuwt. Ze glijdt op de grond, hoort zware voetstappen in de hal, kruipt een stukje, verliest haar schoenen en komt kermend overeind.’

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Joona Linna 3 – Getuige

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,11 sterren op een vijfsterrenschaal. Daarmee is ‘Getuige’ een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Het derde Joona Linna deel werd daar door bijna vijfentwintigduizend lezers beoordeeld.

Ook in de pers kan Joona Linna 3 rekenen op positieve recensies:

“Buitengewoon spannend en spectaculair.” 
– VN Detective & Thrillergids

“Getuige is een bijzonder goed geconstrueerde thriller en bovendien ook nog eens nagelbijtend spannend!”
– Hebban

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Joona Linna 3 ook los lezen?

Alle delen in de Joona Linna reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Joona Linna reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Joona Linna 1 – Hypnose
  2. Joona Linna 2 – Contract
  3. Joona Linna 3 – Getuige
  4. Joona Linna 4 – Slaap
  5. Joona Linna 5 – Stalker
  6. Joona Linna 6 – Jager
  7. Joona Linna 7 – Lazarus
  8. Joona Linna 8 – Spiegelman
  9. Joona Linna 9 – Spin
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

joona linna 3 getuige lars kepler
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Lars Kepler


 Terug