No Image Available

Joona Linna 1 – Hypnose

- Het eerste deel uit de Joona Linna reeks
€9.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Joona Linna  Schrijver: Lars Kepler  Uitgever: Cargo  Goodreads: 3,74  Releasedatum: 1 januari 2009  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Tineke Jorissen-Wedzinga  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Joona Linna 1 – Hypnose van Lars Kepler is het begin van een wereldwijde bestseller serie.

Hij had gezworen nooit meer iemand onder hypnose te brengen.
Nu breekt hij zijn belofte om levens te redden, maar zet daarmee zijn eigen leven op het spel.Tien jaar geleden heeft Erik Maria Bark besloten zijn leven als hypnotiseur naast zich neer te leggen. Maar als inspecteur Joona Linna hem om hulp vraagt bij een moordzaak waarbij de levens van twee jonge mensen op het spel staan, heeft Erik geen andere keuze. Hij doet wat hij heeft afgezworen en brengt een zwaargewonde getuige onder hypnose. Al snel wordt duidelijk dat Erik de prijs moet betalen voor zijn verbroken belofte. De deuren naar de hel lijken geopend en Erik wordt getroffen door een serie gewelddadige en onverklaarbare gebeurtenissen. Gebeurtenissen die ook zijn gezin meesleuren in een vreselijke nachtmerrie.

Wat zijn de recensies voor Joona Linna 1 Hypnose?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 3,74 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan zestigduizend lezers beoordeeld.

Ook recensenten waaronder van deze site zijn enthousiast:

“Lars Kepler voldoet volledig aan de beschrijving van zijn genre. Je zult weinig thrillers vinden die donkerder zijn dan deze nordic noir. Ben je een moeilijke slaper? Overweeg dan om een ander boek te openen voor het slapen gaan, want dit verhaal laat je niet snel los. De actie is bloedstollend, sfeer duister en het geweld expliciet. Dit gecombineerd met een mysterieuze hoofdrolspeler en sterk plot, maakt dit eerste deel in de Joona Linna reeks een must-read voor liefhebbers van het genre.”

Mijn score: 4 sterren****
– Bas van Brecht (Nordicdutchman.nl)


Ook andere recensenten waren bij het verschijnen ervan enthousiast:

“Goed geschreven, een spannend plot en goed uitgediepte personages. Hypnose benadert het niveau van ‘handboek voor de thrillerschrijvers’. 
– Thrillzone

“Het geweld in Hypnose is – anders dan bij Larsson en Lapidus – meteen extreem.” 
– Parool

“Een aangrijpend, beangstigend verhaal.”
– de Volkskrant

Kan je Joona Linna ook los lezen?

Alle delen in de Joona Linna reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Joona Linna reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Joona Linna 1 – Hypnose
  2. Joona Linna 2 – Contract
  3. Joona Linna 3 – Getuige
  4. Joona Linna 4 – Slaap
  5. Joona Linna 5 – Stalker
  6. Joona Linna 6 – Jager
  7. Joona Linna 7 – Lazarus
  8. Joona Linna 8 – Spiegelman
  9. Joona Linna 9 – Spin
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

joona linna 1 hypnose lars kepler
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Lars Kepler


 Terug