No Image Available

Vanessa Frank 3 – De weduwen

- Het derde deel in de Vanessa Frank reeks
€12.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Vanessa Frank  Schrijver: Pascal Engman  Uitgever: Volt  Goodreads: 4,08  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Ydelet Westra  Bestel bij Bol  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

– ‘Vanessa Frank 3 – De weduwen’ is een Scandinavische thriller van de hit-schrijver Pascal Engman en kan rekende op lovende recensies.

In een park in Stockholm worden twee lichamen ontdekt. Het ene is van een politieagent, het andere van een jonge vrouw die niet geïdentificeerd kan worden. Omdat de politie gelooft dat de dood van de vrouw, hoe tragisch ook, niets meer is dan nevenschade, concentreren ze zich op de moord op de agent.

Rechercheur Vanessa Frank onderzoekt echter een andere insteek, en dat brengt haar op het spoor van een terroristische organisatie. Terwijl Vanessa steeds dieper afdaalt in de schaduwen waarin deze organisatie zich ophoudt, neemt de angst voor een aanslag toe. Kan ze het plan van de terroristen op tijd ontrafelen en een ramp voorkomen?

De weduwen laat zien hoe verwoestend de gevolgen kunnen zijn als de verbindende kracht van verdriet en rouw wordt omgezet in een nietsontziende honger naar wraak.

Je bestel deze thriller eenvoudig via bovenstaande groene knoppen. 

Recensies voor Vanessa Frank 3 – De weduwen?

Op lezersrecensieplatform Goodreads krijgt deze thriller een score van 4,08 sterren op een vijfsterrenschaal. Daarmee is ‘Vanessa Frank 3’ een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Het boek werd door meer dan 1800 lezers beoordeeld.

Ook in de pers en van andere schrijvers kon deze thriller rekenen op positieve recensies:

‘Pascal Engman is de meester van een nieuwe generatie. […] Wat een onweerstaanbaar verhaal.’
– David Lagercrantz

‘Pascal Engman is de nieuwe thrillerkoning van Zweden […] De weduwen heeft internationale allureen is gewoonweg geweldig.’
– Camilla Läckberg

Heb jij dit boek al gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Kan je Vanessa Frank 3 – De weduwen ook los lezen?

Alle delen in de Vanessa Frank reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Dit zijn alle in de Vanessa Frank reeks verschenen boeken op volgorde:

  1. Vanessa Frank 1 – Vuurland
  2. Vanessa Frank 2 – Femicide
  3. Vanessa Frank 3 – De weduwen
  4. Vanessa Frank 4 – Cocaïne
  5. Vanessa Frank 5 – X
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Vanessa Frank 3: De weduwen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Pascal Engman


 Terug