No Image Available

De sprookjes van Hans Christian Andersen

€49.95
 Bindwijze: Hardcover  Schrijver: Hans Christian Andersen  Leeftijd: Vanaf 3 jaar  Uitgever: Rebo Publishers  Goodreads: 4,12  Releasedatum: 1 januari 1843  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol
 Informatie:

De sprookjes van Hans Christian Andersen behoeft weinig introductie. Deze Deense schrijver heeft enkele van de bekendste sprookjes aller tijd opggepent, waaronder Het lelijke jonge eendje, De kleine zeemeermin en Het meisje met de zwavelstokjes.

De verzameling van zijn sprookjes staat bijna twee eeuwen na zijn verschijnen nog altijd op één in de lijst van beste Deense kinderboeken.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Waar gaat De sprookjes van Hans Christian Andersen over?

Alle bekende en minder bekende sprookjes van Andersen zijn het lezen, vertellen en luisteren waard en in dit boek staan ze allemaal bij elkaar, voorzien van meer dan 450 schitterende, kleurrijke tekeningen.

De nieuwe kleren van de keizer, Het meisje met de zwavelstokjes, De kleine zeemeermin; wie kent ze niet? Maar ook onbekendere sprookjes zijn er, zoals De tuinman en zijn meester, De zoon van de tamboer en De sneeuwman en de kachel.

De tientallen sprookjes en de fantasierijke tekeningen in dit boek staan, dankzij meesterverteller Andersen, borg voor vele uren lees-, luister en kijkplezier.

Wat zijn de recensies voor De sprookjes van Hans Christian Andersen?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt dit boek van lezers een score van liefst 4,29 sterren op een vijfpuntsschaal.

Het boek is door meer dan honderdduizend lezers beoordeeld. Daarmee is dit het allerbeste Deense kinderboek dat ooit geschreven is.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

de sprookjes van hans christian andersen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Hans Christian Andersen


 Terug