No Image Available

Sandhamn 6 – Richting het kwaad

- Het zesde deel in de Sandhamn serie
€7.99
 Bindwijze: E-book, Luisterboek, Paperback  Series: Sandhamn moorden  Schrijver: Viveca Sten  Uitgever: Saga  Goodreads: 4,21  Releasedatum: 16 oktober 2020  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Translator: Tineke Jorissen-Wedzinga  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

– Sandhamn 6 Richting het kwaad van Viveca Sten is een van de beste Scandinavische thrillers aller tijden. Zo oordelen bijna zesduizend lezers op Goodreads. Het is het zesde deel in de populaire en verfilmde Sandhamn reeks.

Op tweede kerstdag wordt het lichaam van een gerenommeerd oorlogsjournaliste aangetroffen onder een laag sneeuw, op slechts enkele meters afstand van haar hotel op Sandhamn. De moordenaar is zo berekenend te werk gegaan, dat de lijkschouwer de wrede daad bijna over het hoofd ziet.
Rechercheur Thomas Andreasson breekt zijn kerstvakantie af om de zaak op te pakken. Maar hij en Nora Linde komen voor ingewikkelde keuzes te staan: als ze de waarheid aan het licht willen brengen, wat komt er dan nog meer mee naar boven?

Wereldwijd zijn er bijna zes miljoen exemplaren van de boeken van Viveca Sten verkocht.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Sandhamn 6 Richting het kwaad?

Richting het kwaad is  een van de best beoordeelde Scandinavische thriller ooit en staat daarmee dus ook hoog in de lijst van beste Zweeds thrillers.

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 4,21 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door bijna zesduizend lezers beoordeeld.

Ook recensenten waren bij het verschijnen ervan enthousiast. Dit boek en de andere delen kunnen rekenen op mooie reacties in de pers:

“Viveca Sten is een meestervertelster van de klassieke orde.”
– Crimezone.nl

“Buitengewoon vlot geschreven en een prettig gecompliceerd plot.”
– de Telegraaf

“Een heerlijk ouderwetse whodunit.”
– Veronica Magazine

“Een perfecte mix van vakantie-idylle, moordzaak en familietragedie.”
– Grazia

Kan je Sandhamn 6 ook los lezen?

Alle delen in de Sandhamn reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden. Het lezen van eerder delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de terugkerende karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sandhamn 6 Richting het kwaad Viveca Sten
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver

Other Books By - Viveca Sten


 Terug