No Image Available

Rancune, Jessica Niemi 3

- Jessica Niemi deel 3
€12.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Jessica Niemi  Schrijver: Max Seeck  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Goodreads: 3,90  Releasedatum: 4 januari 2024  Land: Finland  Taal: Nederlands  Translator: Petri Hoogendijk  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Rancune is deel 3 in de thriller reeks Jessica Niemi van de Finse schrijver Max Seeck.

Vooraanstaand zakenman Eliel Zetterborg wordt op brute wijze vermoord aangetroffen in zijn huis in Helsinki. Zijn bedrijf heeft drastische bezuinigingen aangekondigd waarna Zetterborg talloze bedreigingen ontving.

Maar de zaak wordt complexer als blijkt dat de moordenaar ook andere motieven lijkt te hebben. De enige aanwijzing die de politie heeft, is een foto van Zetterborg met drie andere mannen, van wie de gezichten zijn weggekrast.

De politie tast in het duister over de identiteit van de mannen. Zijn het andere slachtoffers? Of zit er iets sinisterders achter?

Jessica Niemi is nog niet hersteld van het trauma dat ze opliep na de vorige zaak. Daarom krijgt Yusuf nu de kans om het onderzoek te leiden en zijn vaardigheden als politieagent te bewijzen.

Door de foto van Zetterborg en de drie mannen wordt Jessica gedwongen om opnieuw haar demonen uit het verleden onder ogen te zien…

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Rancune, Jessica Niemi 3?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Rancune, het derde deel in de Helsinki reeks, een score van 3,90 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door meer dan duizend lezers  beoordeeld. Met deze score behoort dit boek tot de betere Finse thrillers.

Voor dit boek ontving de Finse schrijver Max Seeck de Glazen Sleutel-troffee. Dit is een grote Scandinavische prijs voor de beste misdaadroman van het jaar.

Ook in de Zweedse pers krijgt Max Seeck postieve recensies:

“De Finse Max Seeck is een getalenteerde detectiveschrijver die bekwame plots bouwt met veel wendingen, zonder daarbij het tempo te verliezen.”
– Dagens Nyheter

Zo roemde het Dagblad van het Noorden het als ‘snoeihard en bloedstollend spannend’.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je dit boek ook los lezen?

Rancune is het derde deel in de Jessica Niemi reeks van Max Seeck en kan ook prima los worden gelezen. De schrijver geeft genoeg context om het verhaal ook te begrijpen als je de eerdere delen niet hebt gelezen.

Het lezen van de eerdere delen geeft je natuurlijk wel meer achtergrondinformatie waardoor het verhaal nog meer diepte krijgt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rancune Jessica Niemi 3
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Finse boeken

Over de schrijver


 Terug