No Image Available

Over de berekening van ruimte 2

€11.50
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Paperback  Series: Over de berekening van ruimte  Schrijver: Solvej Balle  Goodreads: 4,17  Releasedatum: 15 november 2023  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Adriaan van der Hoeven  Bestel bij Bol  Bestel bij Libris  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Over de berekening van ruimte deel 2 is een van de beste Deense romans aller tijden en het vervolg op het gelijknamige eerste deel van schrijfster Solvej Balle.

Tara Selter is na een korte reis gevangen in de tijd en leeft op één enkele dag: 18 november. Het heeft zich nu al 368 dagen herhaald. Ze is teruggekeerd naar Parijs in de hoop dat ze na een jaar op 18 november terug zou kunnen keren naar een normale tijd, maar dat is niet gelukt.

Nu begint Tara Selter aan een reis om het jaar voorbij te laten gaan. Ze verlangt naar de winter en reist naar het noorden, richting de sneeuw, en daarna verlangt ze naar de lente en de zomer. Uiteindelijk belandt ze in Düsseldorf en moet ze toegeven dat ze in een herfstdag leeft, dat er niet zoiets bestaat als een jaar als je op 18 november leeft.

Over de berekening van ruimte is een verhaal over liefde, existentiële eenzaamheid en betekenis geven aan het leven van alledag. Dit is het tweede deel van Solvej Balle’s bekroonde roman in zeven delen.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Over de berekening van ruimte 2?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Over de berekening van ruimte 2 een score van 4,17 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna zeshonderd gebruikers beoordeeld.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je dit boek ook los lezen?

Dit boek is het tweede deel in de Over de berekening van ruimte reeks. Uiteindelijk moeten er zeven delen van verschijnen.

Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden. Het lezen van de eerdere delen geeft je wel meer achtergrondinformatie over de karakters.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Over de berekening van ruimte 2
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver

Other Books By - Solvej Balle


 Terug