No Image Available

Juncker & Kristiansen 3 – Stikdonker

- Juncker & Kristiansen deel 3
€9.99
 Bindwijze: E-book, Kobo Plus, Luisterboek, Paperback  Series: Juncker & Kristiansen  Schrijver: Kim Faber en Janni Pedersen  Uitgever: HarperCollins  Goodreads: 4,13  Releasedatum: 3 juni 2022  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Juncker & Kristiansen 3 – Stikdonker van Kim Faber en Janni Pedersen is het derde deel in de Juncker & Kristiansen reeks. Dit is volgens Goodreads lezers een van de beste Deense thrillers aller tijden.

Na zijn tijdelijke ballingschap in Sandsted keert inspecteur Martin Juncker terug naar Kopenhagen. Meteen krijgt hij een nieuwe moordzaak toegewezen: een jonge vrouw is gewurgd en halfnaakt achtergelaten in een struik. Haar kleren liggen netjes opgevouwen naast het lichaam.

Hoewel er geen duidelijke aanwijzingen zijn om te volgen, doet de moord Juncker direct aan een onopgeloste zaak van tien jaar eerder denken. Zou dit dezelfde moordenaar zijn?

Rechercheur Signe Kristiansen is blij dat haar partner terug is. Ze doet onderzoek naar de moord op een jonge neonazi tijdens een politieke actie. Als blijkt dat de twee zaken een link hebben, moeten Juncker en Kristiansen hun krachten bundelen. Maar de waarheid achterhalen kan levensgevaarlijke gevolgen hebben…

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Juncker & Kristiansen 3 – Stikdonker?

Stikdonker is het volgens Goodreads lezers het beste boek uit de Juncker en Kristiansen reeks. Met een score van 4,13 sterren op een vijfpuntsschaal is het zelfs de op één na beste Deense thriller aller tijden. Alleen Oktober van Søren Sveistrup scoort een hogere score.

Ook in de pers kon Stikdonker bij zijn verschijnen rekenen op lovende recensies:

“Een politiedetective van wereldklasse.”
– BTJ

“Puur leesplezier. Het tweetal demonstreert opnieuw hun vaardigheid in alle verschillende onderdelen die nodig zijn om spanning van hoge kwaliteit te kunnen schrijven.”
– Kapprakt

“Met slimme bewoordingen, onverwachte wendingen en zenuwslopende spanning is Stikdonker een detectiveverhaal om lang te lezen.”
I min bokhylla

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je dit boek ook los lezen?

Alle delen in de Juncker & Kristiansen reeks kunnen afzonderlijk van elkaar gelezen worden.

Het lezen van de eerdere delen geeft je wel meer informatie over de hoofdkarakters en vergroot dus het leesplezier.

Probeer ook deze Juncker & Kristiansen eens:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

stikdonker kim faber janni pedersen
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver


 Terug