No Image Available

Juncker & Kristiansen 4 – Schaduwrijk

- Juncker & Kristiansen deel 4
€6.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Juncker & Kristiansen  Schrijver: Kim Faber  Uitgever: HarperCollins  Releasedatum: 4 juli 2023  Land: Denemarken  Taal: Nederlands  Translator: Corry van Bree  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Juncker & Kristiansen 4 – Schaduwrijk vertelt het verhaal van een ogenschijnlijk onschuldige man die tijdens een explosie in een van de laatste kolengestookte elektriciteitscentrales van Denemarken om het leven komt. Een radicale organisatie eist de schuld op voor de aanslag. Denemarken is getroffen door zijn eerste geval van milieuterrorisme.

Diezelfde ochtend wordt de zoon van de klimaatminister dood aangetroffen in een luxe villa in het noorden van Kopenhagen. Uit de autopsie blijkt dat de overledene een zware cocaïneverslaving had, en onderzoek toont aan dat hij nauwe banden had met een onbekende drugsbende.

Is er een verband tussen de twee zaken? Inspecteur Juncker en rechercheur Kristiansen staan voor een raadsel, tot hun collega’s een ontdekking doen die alles volledig op zijn kop zet…

Je bestelt het boek eenvoudig via de bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Juncker & Kristiansen 4 – Schaduwrijk?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt deze thriller van lezers een score van 3,82 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek is door meer dan zevenhonderd lezers beoordeeld. Hiermee is het een van de betere Deense thrillers.

Heb jij dit boek gelezen? Laat andere lezers in de reacties weten wat je ervan vindt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Juncker & Kristiansen 4 - Schaduwrijk
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Deense boeken

Over de schrijver


 Terug