No Image Available

Het oog van de nacht

- Rönning & Stilton 8
€14.99
 Bindwijze: E-book, Paperback  Series: Rönning & Stilton  Schrijver: Cilla & Rolf Börjlind  Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers  Goodreads: 3,72  Releasedatum: 5 december 2023  Land: Zweden  Taal: Nederlands  Bestel bij Bol  Bestel bij Libris  Bestel bij Bruna
 Informatie:

Samenvatting

Het oog van de nacht is het achtste deel in de thriller serie Rönning & Stilton van het Zweedse schrijversechtpaar Cilla en Rolf Börjlind. Deze thrillerreeks behoort tot de beste Scandinavische thriller series aller tijden.

Olivia Rönning en haar collega ondervragen Oekraïense oorlogsvluchtelingen om zo mogelijke oorlogsmisdaden en misstanden langs de vluchtroutes te documenteren. Daarbij horen ze over een crimineel netwerk dat mensenhandel organiseert. Tom Stiltons partner Luna realiseert zich intussen dat hij tegen haar heeft gelogen en dat hij waarschijnlijk iemand heeft vermoord. En wat nog erger is: hij lijkt zich er niet schuldig over te voelen.

Een man valt van een dak in het centrum van Stockholm en sterft. Een getuige ziet dat hij kort voor zijn dood wordt achtervolgd door twee mannen. Voordat de dode kan worden geïdentificeerd of er een autopsie kan worden uitgevoerd, wordt zijn lichaam uit het mortuarium gestolen. Wie was hij en wie zijn de mensen die willen dat zijn identiteit verborgen blijft? De aanwijzingen leiden Olivia en Tom naar een luxejacht aan de Franse Rivièra en een kleinood van onschatbare waarde: een Fabergé-ei met de naam ‘het Oog van de Nacht’.

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Het oog van de nacht?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Het oog van de nacht een score van 3,72 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd tot dusver door iets meer dan 250 gebruikers beoordeeld. Het is daarmee een van de beste Zweedse thrillers.

De Zweedse krant Dagens Nyheter noemde dit boek ‘ongemakkelijk realistisch’. Dit bedoelen ze positief omdat ze benadrukten dat de schrijvers in staat zijn te werken met complexe plots en verschillende verhaallijnen zonder de draad kwijt te raken.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je Rönning & Stilton 8 ook los lezen?

Dit boek is het achtste deel in de Rönning en Stilton serie van Rolf en Cilla Börjlind. Alle boeken in deze reeks kunnen los van elkaar gelezen worden.

Je hoeft de eerdere delen dus niet te lezen, maar het geeft je wel wat meer achtergrondinformatie voor dit achtste boek.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Het oog van de nacht
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Scandinavische boeken

Over de schrijver


 Terug