No Image Available

Moemins – Het geheim van de winter

- Uit de Moemin boekenreeks
€53.04
 Bindwijze: Hardcover  Series: Moemin  Schrijver: Tove Jansson  Leeftijd: Vanaf 4 jaar  Uitgever: Clavis Uitgeverij  Goodreads: 4,41  Releasedatum: 1 december 1957  Land: Finland  Taal: Nederlands  Vertaler: Tove Jansson  Translator: Maaike Lahaise  Bestel bij Bol
 Informatie:

Samenvatting

Moemins, Het geheim van de winter is volgens Goodreads lezers een van de beste in het Nederlands vertaalde Scandinavische kinderboeken aller tijden. Dit boek van Tove Jansson verscheen in 1957 en is nog steeds een hit wereldwijd.

Het zal je maar overkomen. Te vroeg ontwaken uit je winterslaap, terwijl je hele familie nog in een diepe slaap verzonken is. Buiten is het koud, wit en akelig stil. Moem voelt zich eenzaam.

Hij mist zijn vrienden, de bekende plekjes, alles wat veilig en vertrouwd is. Maar hij ontdekt dat hij niet alleen is. Het wordt een vrolijke bende in het Moeminhuis.

Maar wat zal Mamamoem zeggen als ze wakker wordt en de berg afwas ziet en de troep in de huiskamer? Als ze hoort wie er nu achter de kachel woont? Als ze merkt dat er spullen weg zijn en de hele voorraad jam op is? Moem houdt zijn hart vast. Maar toch kan hij nauwelijks wachten op de lente. …

Je bestelt het boek eenvoudig bij de boekhandels via bovenstaande groene knoppen.

Wat zijn de recensies voor Moemins, Het geheim van de winter?

Op lezersrecensie platform Goodreads krijgt Moemins, Het geheim van de winter een score van 4,41 sterren op een vijfpuntsschaal. Het boek werd door bijna vijftienduizend gebruikers beoordeeld.

Daarmee is dit boek het beste Finse kinderboek aller tijden en staat het op de derde plaats in de lijst van beste in het Nederlands verschenen Scandinavische kinderboeken.

Heb je dit boek al gelezen? Laat andere lezers hieronder weten wat jij ervan vindt.

Kan je dit Moemins boek ook los lezen?

Je kunt alle delen in de Moemins reeks afzonderlijk van elkaar lezen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Moemins het geheim van de winter
Average rating:  
 0 reviews

Other Books From - Finse boeken

Over de schrijver

Other Books By - Tove Jansson


 Terug